05-07-2008   Pujada al Turó de l'Home  "agraiments a BTTMANIA"

Bttrus: Josep Mª, Nani, Oscar, Ivan

 

 

Pujada al Turó de l’Home des de el poble de Montseny, sortim de Montseny ja esmorzats a les 9:30 per asfalt per la carretera de la costa del Montseny  uns 4 o 5 km fins arribar a Can Rovira on comença la primera pista, fàcil de ciclar i amb pendents que oscil·laven de dificultat i alguna baixada fins arribar al Càmping Riera de Siuret, on no heu de fer el que nosaltres que ens varem fotre dins el càmping, s’ha de girar a la dreta abans d’arribar-hi “cony de sherpa” des de allà només queden que pujades, una darrera l’altre, i més pujades....

... 14 quilòmetres de pujada fins al Turó de l’Home que es fan força be, no hi ha més dificultat que el propi pendent, al final asfalt altre cop, els últims 5 o 6 kms son d’asfalt fins arribar al Turó, QUINA VISTA !!!!!

La baixada per variar va ser el millor, a part que no cansa tant vem passar per unes fagedes que semblaven tretes d’un conte amb riuet al costat per fer companyia inclòs amb milers de fulles a terra que amagaven rocs però molt xulo de passar.

El sherpa es va equivocar un parell més de cops i l’abduït estava fet caldo, però uns corriols preciosos i alguna trialera van fer passar la gana i les forces van tornar a base de un dinar impressionant que ens varen servir al Restaurant Carnisseria Mª Rosa, uns cargols amb suquet i unes botifarres fan miracles...  i les birres fresques també.

 

 

Fotos i Vídeos

Si mai us trobeu amb aquest dos individus compte, son perillosos, es conya, son dos germans el Ricardo i l’Antonio de 68 i 66 anys respectivament, que varen pujar amb nosaltres una estona... i  com pugen !!!,  a molts els agradaria estar actualment d’energia tal i com estan a la seva edat ells dos, son un exemple a seguir.

 

Bttrus al Turó

si el video no es veu fes click aquí 

 
 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.