6-Marš-2011  El Pla de Rubiˇ i Jorba

Bttrus:  Jose G, Jordi, Xavi, Jose Luis, Toni, Joan, David i Ivan

 

 

 

Aquest coi de comarca no para de sorprendre'ns, grÓcies a l'Avi Mussons que l'hi va indicar un nou corriol de pujada al Merengue, i grÓcies al Traca que en aquest cas l'hi va comentar d'un altre corriol al Maki, em descobert noves alternatives dins de les rutes habituals.

Comencem per la font de can Massarnau pel corriol de pujada que ens deixa a la fÓbrica de greixos, d'allÓ un pel d'asfalt fins que el nas del Merengue ensuma un corriol de pujada que fa por, els primers metres, tot i que algun bŔstia segur que ho pot pujar, ho fem arrossegant les btts uns 20 metres, acte seguit pinyˇ gran i plat petit... el corriol Ús tŔcnic i amb forša pendent. L'˙nic que va pujar fins dalt de tot sense fer cap peu va ser el Maki, que estÓ en estat de grÓcia, la resta de mortals fiasco absolut.

Sortim prÓcticament davant mateix de la ermita de Sant Pere d'Ardesa i seguim direcciˇ el Pla de Rubio a esmorzar al centre i ens trobem uns quans Rovellats, l'avi Mussons a l'Enrique i companyia.

Tirem cap al Ónecs i pujada al castell de Jorba on decidim anar a buscar l'altre corriol sorpresa del dia, que estÓ en forša bon estat tot i algun arbre caigut i que ens deixa dins mateix de Jorba.

Tornada per Vista Alegre i cap a caseta ven contents pels descobriments.

 3D

text: Ivan

Fotos i VÝdeo: Ivan

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.