25-01-2009

  A la Panadella amb tornada sorpresa...

Bttrus: Josep Mª, Oscar, Ivan

 

 

Sortida betetera l'endemà de la gran VENTADA, decidim anar a la Panadella per Jorba y la pista de Clariana y les restes dels vents huracanats eren evidents per tot arreu, aproximadament a cada 2 o 3 km havíem de superar un arbre o varis al vell mig del camí.

Tant la pujada fins a Clariana com el pujadon fins a Argençola ens van obrir una gana de llops i l'arribada a la Panadella es feia eterna, un cop allà esmorzem a l'Hostal Parada on s'hi menja al nostre gust, molt bé, encara que no sigui dels més econòmics.

Ara bé quan la maten, L'Ave en un cop de geni diu que passa de la tornada prevista i que coneix un caminet que des de Aguiló ens portarà fins a Sant Martí de Tous, i bla bla bla... El Sherpa i el Sobrat se'l queden mirant com dient, SAP EL QUE ES DIU, dons, cap Aguiló que hi falta gent "per asfalt" trobem el que podria ser el famós caminet i després de fer'lo uns quans quilòmetres apareixem a la carretera de Santa Coloma de Queralt - Tous....  i ja era la 1 del migdia.

Dons més asfalt, fins a Tous on varem decidir anar per la fou i fer la penitència on l'únic que no va fotre el peu a terra va ser el de sempre, el sobrat. La resta, i ja amb 50 km a les cames varem fallar tots dos.

Arribada a Igualada a les 2:20h i la setmana que ve, més.

 

Trak bttrus

 

Trak correcte tal i com havia de ser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquestes fotos no necessiten descripció,

és la devastació del vent...

 

La Fou amb aigua altre cop

Els de sempre

 

Travessant Arbres amb altres bttrus

 

 
 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.