28-05-08   Nocturna als Mollons, pels dipòsits.......

Bttrus: Josep Mª, Oscar, Ivan

 

Be, el nom de la sortida seria molt més llarg... Nocturna sortint d'Igualada passant per Vilanova del Camí, dipòsits, La Pobla de Claramunt, Mollons, trialera cap els Masets, La Pobla de Claramunt, Igualada, i tot això amb fang i tolls que sempre ho fa com més...  ...entretingut, per dir-ho d’alguna forma.

Aprofitant que no plovia em decidit a última hora anar als Mollons per complicar-nos la vida un pel més, i es que s’ha d’aprofitar aquestes pauses que ens proporciona el cel ja que últimament tot son cancel·lacions per pluja, aixó si, fang i tolls i duresa, per variar.

La ruta te aproximadament 35 km, però el "sobrat" en va fer 40 o 50 perquè quan arriba a dalt de tot s’avorreix i torna a baixar en busca dels més normalets.

Un cop pujats els Mollons i baixada la trialera que ja de per si es un pel complicada pels rocs i a més de nit, vem anar a sopar al Cau de l’Ais (Tel: 93 808 61 28) cap a les 10:30 on ens van atendre molt be tot i que anàvem amb 2 kilos de fang a sobre, fins i tot ens van oferir de deixar les btts a dins d’un garatge per evitar furts ja que era de nit, per tant un 10, “i a sobre es menja be”.

Només acabada la ruta ja pensem en la pròxima.....

 

 

 

 

 

 

Uns tolls  

No ens em perdut

Els Mollons

Dalt la creu 01

Dalt la creu 01

l'Orujo d'herbes que no falti

Pobretes

Ara un drapet i netes.... com diuen els entesos !!

 

HO HAVEU VIST !!!

si el video no es veu fes click aquí

 

 
 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap. Página Generada en: 0.42 Segundos