10-09-2008

  25 anys amb TV3 Pujada a Montserrat desde Monistrol

Bttrus: Maria, Josep Mª, Oscar

 

Els Bttrus varem ser presents en aquest event que va organitzar la Federació Ciclista de Catalunya,y que només va tenir un petit inconvenient....     ....es van oblidar de dir-nos que la pujada era per tota per ASFALT tot i que en l'anunci que feien per TV es veia una BTT.

Cap problema, no hi ha repte que faci tirar enrere a un BTTRU i tret aquest petit inconvenient la resta va ser força divertida, moltíssima gent, sobre 700 ciclistes dels quals el 85% o el 90% eren Bttrus i la resta Carreterus, tret de 7 o 8 bicis plegables "no es conya" un tàndem i algun tricicle casolà.

11 quilòmetres de pujada dreta que es van fer força be per el gran ambient que es respirava, bon rotllo i bon humor ja que la prova no era competitiva i gent de totes les edats, alguns nens que no feien gaire be mes d'un metre d'alçada pujaven com bales....  com puja el jovent !!! 

Al arribar ens donaren una bossa commemorativa amb un bon entrepà de pernil salat, aigua una poma i poca cosa més i com que als bttrus ens agrada el mam no vem tardar ni 2 minuts en localitzar unes birretes ven fresques que van entrar.... mmmm... d'allò més be.

La tornada.... A SAAAAAAAAAAC !!! pel mateix camí de pujada, per tant i com que la llei de la gravetat sempre ajuda, el que pujarem en 50 minuts aproximadament, ho baixarem en 10 o 12 fent algun o altre avançament imprudent "cosa que no heu de fer mai" la  la  laaaaaa....

 

 

l'Ave

El Sobrat

el Sherpa

el de TV3

el pàrquing

 

Resum de la pujada a Montserrat amb TV3

 

Enllaç al video de TV3

http://www.tv3.cat/videos/661469

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.