07-05-2008   Entrenament a Ca l'Estruc

Bttrus: Josep Mª, Ivan

 

DESCANSI EN PAU

 Dons si, és un comiat, ja mai més serà el mateix, aquella baixada plena de bams on es podien fer uns salts increïbles s’ha volatilitzat sota el que te tota la pinta de ser una carretera asfaltada, preguem germans....

.... no se qui es deu haver de fer un xalet a dalt de tot però s'ha carregat una de les baixades més ven parides de l’Anoia.

La volta a Ca l’Estruc ve a ser com un entrenament de entre mig de setmana per aquells que no podem esperar al proper diumenge a pedalar, volta que es fa en una horeta més o menys i que tenia com al·licient la baixada des de Ca l’Estruc fins a Sant Genís, dons be, d’acabat, ens han aplanat tota la baixada, hi ha posat grava i clavegueram i tot pinta que d’aquí a uns dies l’asfaltaran i el que era una baixada curta però intensa “o pujada, per els valents” serà un caminet asfaltat cap a la muntanya per que els “senyoritus” no facin malbé els seus 4x4 per arribar al “xalecitu”. Perdoneu la meva indignació però és com si hagués mort un conegut..... per tant.... descansi en pau.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap. Página Generada en: 0.42 Segundos