08-02-2009

  Fem l'Anoia Bike Tour

Bttrus: Jose, Pere, Ramon, Oscar, Ivan

 

Com que a l'Anoia no podíem ser menys, ja tenim l'Anoia Bike Tour. Un gran circuit de dues jornades amb totes les comoditats d'una ruta organitzada.

130 quilòmetres en amb tot el bo i millor de la nostra comarca, 75 qm el primer dia amb un desnivell acumulat de 1.700 metres i 55 qm el diumenge amb 850 metres.

El primer dia sortida d'Igualada cap a La Pobla de Claramunt per Can Titó, tot seguit enfilem cap al Coll del Bruc, d'allà cap a Maians i per Permanyer fins a la Serra de Rubió, trenquem cap a Mas del Tronc direcció Sant Pere Sallavinera cap a Calonge de Segarra on farem nit.

El segon dia, molt més suau, anem direcció Conill i enfilem cap a Pujalt, Sant Guim de Freixenet, Copons direcció Jorba, cap al Pont de Can Mateu i apa titu ja som a Igualada.

La organització disposa de varies masies per fer nit, per poca diferència de preu es poden triar un gran ventall de masies per fer nit, des de una masia amb tots els serveis fins a una amb jacuzzi i piscina climatitzada, a totes elles es pot gaudir de la gastronomia típica, cigronet de l'Alta Anoia i productes artesans.

La ruta està ben pensada per si la família es vol unir als beteterus al lloc de dormir i ja que només és una nit es pot fer qualsevol cap de setmana.

Per altra part la organització posa moltes facilitats com, un GPS amb la ruta y waypoints dels llocs més interessants, assistència tècnica i et porten les maletes al lloc de dormir i de tornada, per no haver de carregar amb tot l'equipatge cosa que l'esquena agraeix.

Tota la ruta en si ens descobreix el bo i millor del camins del nord de l'Anoia amb una mica de tot, el primer dia mes boscós i amb camins més estretets i el segon, camins amples y una gran baixada de 4.2 qms amb molts de bams per gaudir com nens fent salts.

Un 10 sobre 10 i totalment recomanable, de segur hi tornarem.

 

En Pere i en Ramón

 

Una de les Masies

 

Cims nevats

 

Recuperació de la Memòria Històrica

 

Els 2 Bttrus

 

Raconets alucinants

 

En Jose

 

Sant Joan de Vilamajor

 

 

 
 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.