21-08-2009

Via verda, Girona - Sant Feliu de Guíxols

 

Bttrus:  Jan, Jordi, Josep Mª, Maria i Ivan

 

 

 

VIA VERDA GIRONA SANT FELIU

 

 

l'Ave i en Jordi

 

La Maria, en Jan i lo Sherpa

 

Jan in action

 

Per variar cargols i bttrus.

 

 

 

 

 

Els autèntics protagonistes

Jan                          Jordi

         

Tan en Jan de 5 anys com en Jordi de 10 van fer la Via verda des de Girona fins a Sant Feliu de Guíxols al complert.

Els menuts van ser els autèntics protagonistes de la ruta que te la no menyspreable llargada de 41 quilòmetres.

La via verda com a tal, la veritat, no val gran cosa, ni a nivell paisatgístic, ni a cap nivell. Es travessen polígons industrials, grans esplanades de camps de cultiu, i molta estona al costat de la carretera amb el calor que desprenen tant vehicles com l'asfalt en un dia que no baixàrem de 35 graus.

A part, mal indicada a segons quines cruïlles, en un moment donat de la ruta ens feien desviar cap a Llagostera o a Castell d'Aro, en cap moment es feia referència a Sant Feliu de Guíxols que pels que no coneixem el terreny va ser com un "collons, i ara que fem". Si la ruta és Girona-Sant Feliu de Guíxols, quina llògica te que hi posin Castell d'Aro?

Ens vam arriscar a anar cap a Castell d'Aro i casualitat de la vida, varem encertar, després d'arribar al coi de castell la via continuava cap a Sant Feliu.

En quant a punts d'aigua, ven pocs. Ja que volen explotar el terme VIA VERDA i ja que fan tanta publicitat, al menys podrien tenir cura de posar-hi més punts d'aigua, ja que aquesta ruta la acostumen a fer famílies senceres amb nens i a l'agost tota aigua és poca.

En fi, cap d'aquests entrebancs varen fer aturar als dos protagonistes, que tot i la seva curta edat, apunten maneres...

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.