1-Maig-2011  Sta Coloma per l'Agulla i tornada per Clariana

Bttrus:  Jose G, Xavi, Joan, David, Oscar i Ivan

 

 

 

Com a moltes altres poblacions de l'Anoia, a Santa coloma de Queralt s'hi pot arribar per multitud de camins. Avui en fem una de nova.

Sortim per asfalt fins a Montbui poble i encarem el camí vell de la Llacuna, trenquem cap a la Censada i seguim direcció l'Agulla Grossa, un seguit de rampetes i baixades llargues ens indiquen el inevitable en btt...  "si baixa molt càgat-hi la pujada que vindrà" i com no!! Les rampes prèvies a l'Agulla son d'un parell de pebrots.

Dos animals, el Maki i el Sherpa, que s'estan preparant per fer l'Anoia Race Tour, fan una petita escapada a un ritme inabastable per la resta i coronen el cim de la ruta.

Seguim fins la Ermita romànica de Sant Jaume de Queralt i tot just recte comença un corriol llarg i xulíssim que ens deixa al mateix Bellprat.

Arribem a Santa Coloma de Queralt i anem on sempre, al Bar del Ton tel, 977 88 00 77, on la relació qualitat preu és insuperable.

Sortim fent una petita ruta turística pel poble i agafem camí cap a Aguiló on prenem asfalt fins al trencall de La Pobla de Carivenys i Contrast on tornem a pista fins a Clariana, allà prenem ruta cap al Pla del Magre fem cim i baixem per les rampes brutals que hi ha la cara Est i tornem per Santa Maria de la Sala.

De les alternatives que hi ha per anar a Santa Coloma, diria que és una de les més entretingudes i dures, però al mateix temps la millor de totes.

text: Ivan

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.