05-09-2008   Anem a la Guàrdia amb els Spinnerus del KEEP FIT

 

Bttrus: Oscar, Ivan

Gimnàs Keep Fit: Montse, Luís, Joan Carles, Xavi, Eduard,

Alfons i Manel

 

 

Fotos i Vídeos

 

  

  

  

  

  

  

 

PUJADA AMB ELS KEEP FIT

 

Accidentada pujada a Sant Pau de la Guàrdia amb la gent de spinning del gimnàs Keep Fit d'Igualada, i si, dic accidentada per la quantitat de contratemps que varem arribar a patir.

La trobada apuntava caxondeo, bon rotllo i riures, i no va ser menys.

La pujada a La Guàrdia no te gaires misteris, és una pujada amb un parell de rampes i algun corriol inofensiu això si, un pel tècnic i amb uns quans rocs per esquivar, per la resta son camins amples sense molta dificultat, on de tant en tant es podia escoltar...  M'AVORREIXO... que dèia algun sobrat, sense mirar a ningú.

A falta de 6 Kms per La Guàrdia comencen les desgràcies, el sobrat, en una arrencada de geni peta el canvi XT que queda literalment al terra, cap problema, acabem de treure el canvi, l'hi fotem piñó fixe i apa, fins Sant Pau amb plat mitjà i 3er piñó.....

Després de 18 quilòmetres arrivem al Celler de la Guàrdia on ens espera com de costum un bon àpat.

Més desgràcies van venir baixant on el sherpa un cop mes va fer estralls fent una demostració pública de com es fa per volar amb una btt, el psiquiatra ja l'hi diu sempre que l'home com a tal no pot volar, però ell insisteix una i una altra vegada desafiant les lleis de la gravetat, el final es el de sempre, el braç dret tot masegat i sagnant.

Uns quilòmetres més avall en Joan Carles en un atac d'enveja vol imitar al sherpa i fa una volada impressionant on es trinxa mitja cama el culotte i alguna cosa més...... Res que no es curi amb una mica d'aigua i betadine...

Només arrencar per enèsima vegada, una punxada.... total que la baixada que es fa en 30 minuts es va convertir en 1 hora i 30 minuts. Però que nassos, varem riure molt i en resum tota la sortida va ser molt i molt "wapa" gràcies al bon rotllo dels Spinnerus i dels Bttrus.

Total de parades i accidents:

Km. 6, En Xavi aterrissa

Km. 8, a la "Senyo" l'hi falla el canvi

 Km. 12, El sobrat trenca l'XT

Km. 22, El shepa de cap

Km. 28, En Joan Carles vola

Km. 30, punxada de l'Eduard

 

Menys mal que no som supersticiosos...

 

 

 

 

 

 
 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.