06-12/2009 Igualada, Sant Joan de Mediona, La Llacuna, Igualada

 

Bttrus:  Jose, José Luis, Toni, Sergi, Truji i Ivan

 

 

 

 

 

 

Intent amb èxit de ruta nova per als bttrus.

Em unit un trak que ens va passar l'Oscar Luna, de Capellades a la Serra de la Llacuna i el varem modificar per tal de fer-lo arribar fins La Llacuna i cap Igualada.

Sortim 6 morts de fred "2º C" a les 8, direcció dipòsits, on ràpidament es passa a fer la primera suada, tots menys el "senyor de los tachones", que per variar no va callar en tota la pujada i va més que sobrat.

A 1 km aproximadament, deixem la pista de la Pobla per agafar un corriol que ens deixa a Les Garrigues, sortint d'allà un altre corriol "xulíssim" i que pràcticament arriba a la carretera de Carme.

L'incident del dia va ser que al canvia les piles al GPS es va trencar la tapa i vam haver de fer un invent amb una brida que va funcionar, el problema és que les piles de recanvi estaven foses, i ens varem guiar gràcies al Toni i al José Luís que tot just havien fet la Cursa del Esquiador i passava justament per allà.

En arribar a Sant Joan de Mediona anem a comprar piles i a esmorzar com a reis al Caliu.

Ara venia la part dura, i no sabíem que ho seria tant, agafem asfalt i pista cimentada fins a Mas Soler, tot pujada amb algunes rampes i seguim per pista fins als peus de la Serra de la Llacuna on busquem un corriol inexistent que el Sherpa havia vist en nu mapa, cap problema, improvisem i seguim pel GR.

Be, per comparar el que vam trobar, hauríem de fer referència al pla de Magre o a les antenes de Miramar, unes rampes duríssimes que a diferencia amb les del Magre et deixaven agafar aire entre una i altra, però amb més pendent.

La recompensa va ser trobar el camí de baixada per una trialera llarguíssima, ampla i plena de rocs que va fer gaudir a tothom, es podia anar bastant ràpid però a l'hora era traïdora ja que ens trobàvem petits salts amb aterratges sobre de rocs inestables que van fer que traguéssim el millor de cadascú.

Arribada a la Llacuna sense incidents on feien la Matança del Porc, que degut a la fama que a adquirit era tot a petar de cotxes i gent.

Tornada per la Creu i la pista cap al Coll de la Portella i cap a caseta.

En resum, gran descobriment de ruta nova, amb molta pujada, el proper cop que la fem, intentarem menjar més lleugers i amb menys estona, ja que la part dura venia després d’esmorzar i aquelles rampes amb la panxa plena no venien molt de gust.

Un 9 sobre 10.

* algunes dades no son fiables, ja que hi va haver molts trams amb el GPS parat, els metres acumulats de pujada varen ser 1.380 i 52 km. Total de la ruta 5 hores i 33 minuts i quasi 4 de btt.

 

vídeo: Cap

Text: Cap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.