19-09-2008

  La Torre - La Pobla - Repetidor - Pi Gros

Bttrus: Oscar, Ivan

 

Si la setmana passada varem "pringar" al Pla del Magre i ens semblava que era una pujada èpica, aquesta no podia ser menys i em anar a pujar al repetidor de Capellades, QUINES RAMPES...  ... cap a les últimes rampes a dalt de tot varem parar a recuperar i agafar aire sense poder fer el cim d'una tirada ja que el pulsòmetre es va tornar boig i marcava 186 pulsacions.

La nostra intenció era pujar allà dalt del repetidor i fer un tomb per la Serra de la Tardana, Miramar, Turó de l'Avellana i més fins arribar al Pi Gros i baixar a la Pobla de Claramunt i anar al Cau de l'Ais a fer un mos.

Dit i fet, ja que la volta era un pel curta vem intentar que al menys tingués una mica de dificultat i la varem trobar fent una petita alternativa a Coll del Bosc i baixant uns metres per remuntar després per uns rampots fins al camí un altre cop.

I de postres, trialera de baixada fins al camí dels Masets que per cert volem fer una reivindicació:

HAN TALLAT L'AIGUA DE LA FONT DELS MASETS

Segons tenim sentit, algú de la banda de Castellolí a perforat la veta d'aigua que alimentava la font dels Masets que porta donant aigua potable a les quatre cases que hi porten el nom i com a conseqüència la font que raja des de fa un segle s'ha assecat, i per qué? per donar de veure a quatre vaques d'algun terratinent gràcies al qual la pobre gent que viu als Masets s'han quedat sense aigua de boca.

Si l'ajuntament de Castellolí no hi posa remei aviat hauran de fer maletes i abandonar les seves cases ja que avui dia sense aigua potable i sense aigua corrent no es pot viure en lloc.


 

 

 

 

 

Moments abans de les rampes

 

 

El Capelló

 

 

El repetidor

 

 

Desafiant les lleis de la gravetat

 

Bttru 1 al Pi Gros

 

Bttru 2 al Pi Gros

 
 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap. Página Generada en: 0.42 Segundos