26-06-2009

Ratpenat 2009, nocturna al Parc Natural del Cap de Creus

 

Bttrus:  Josep Mª, Oscar, Jose, Martí i Ivan

 

 

 

 

LA RATPENAT 2009

 

RESUM PER TV3 DE LA RATPENAT 2009

***ANAR AL MINUT 21 AMB 10 SEGONS***

 

 

 

llestos

 

el Bttrus a la Ratpenat 2009

happy people

cony quina gana

el que fa el vi de missa

el Bttrus preparats

sortida de la Ratpenat 2009

night riders

night riders 2

reagrupament 1

és un ovni? és un avió? no, és la Susi

ron cremat per a tots

tonite tonite tonite toniteee !!!

fent amics i amigues

passant per Cadaqués

"el nen" feliç

lo cap

tinc sooonnnnnn!!!

Esperant la sortida del sol

Per FI

Sortida del Sol al Cap de Creus

Que MACOOOOO!!!!

far del Cap de Creus

bttrus al baixell

el Capità posant-nos els ***ns per corbata

la cova

TV3 entrevista a l'organitzador

 

i al més petit de tots

the sobrat in the sea

la cara al veeeent !!

el meh miyó !!

 

 

 

 

 

Sens dubte la millor nocturna que em fet mai, els motius son molts: una organització PERFECTE per la que volem felicitar Club Ciclista de Roses i a tots els que han fet possible aquesta sortida, l'ambient creat per 150 participants era genial, la ruta molt ben triada, llògicament al ser de nit no varem gaudir del paisatge però si de passar per dins de Cadaquès i Portlligat.

Tot comença a la tarda del divendres quan emprenem la sortida amb cotxes cap a Roses on quan arribem i gràcies al mapa de la organització anem directes al pàrquing sense cap problema. Des d'aquí tot va anar rodat, inscripcions, un sopar potent amb botifarres, pinxos de pollastre i cansalada, vi... "faltava el cafè, ja que era nocturna".

Sortida...  la ruta no era competitiva per tant relax i bon rotllo, no es podia avançar als organitzadors però portaven un bon ritme.

Parada oficial i avituallament al Restaurant Cala Pelosa on ens tenien preparat un rom cremat i una barra plena de birres fresques que entraven com aigua i si no hagués fet vent "difícil a la zona" ens haguérem banyat i tot.

Ens van deixar esbravar un parell de cops en unes rampes llargues i a un "baixadon" cap a Cadaqués on alguns bttrus van ver estralls.

Un cop al preciós poble de Cadaqués i escortats per la policia, ruta per dins el carrerons i vistes nocturnes impressionants de les barquetes i de 150 btts amb llums, tot plegat era emocionant.

Mes tard parada d'avituallament líquid a Portlligat i pujada al Cap de Creus a veure sortir el sol.

La espera només es pot definir amb dos paraules, son i tramuntana. Es va fer molt llarg fins la sortida del sol, es va fer molt llarg, l'astre rei no es volia deixar veure fàcilment, quan finalment va apareixer, farts de tirar fotos reprenenm la marxa ja de dia pel GR cap a Cadaqués.

No sabem que cony va passar però un parell d'individus "ejem" van passar olímpicament de la ordre "prohibit passar als organitzadors" i coneixedors del terreny van augmentar el ritme de pedalada amb un 300%, això que eren més de les 6 del matí i ja portàvem des de les 12 de la nit anterior sobre la btt, com que ens va la marxa ens hi vem apuntar, i ràpidament es va crear un grupet d'escapats que tenien ganes d'arribar a la Xocolatada que ens esperava a Cadaqués.

Total, el sobrat va fer lluïment personal i es va fondre a tot deu, llàstima que havia d'anar parant per preguntar per on s'anava que si no...

...tots 5 varem deixar el nom de BTTRUS ven amunt i ens vem plantar a la arribada entre els 10 o 15 primers. Vem carregar les btts a un trailer que els portaria a Roses i ens vem dirigir al primer bar a fer una birra i uns entrepans, amb la panxa plena ens vam dirigir on feien la xocolatada i a esperar el vaixell que ens portaria cap a Roses.

Repeteixo, la MILLOR nocturna que mai em pogut fer, i un 10 per la organització en tots els aspectes, de totes totes...

... FINS L'ANY QUE VE. "no hi faltarem"

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.