12-Setembre-2010  A Rajadell pel Calvari i tornada pel Cogulló pujant la Z

Bttrus:  Jose G, Jose Luis, Sergi i Ivan

 

 La refotuda Z

 

Ruta llarga i dura...

Ens trobem de bon matí 3 Bttrus i in Rovellat, no se per què però pintava que avui el ritme seria alt.

Sortim per Can Roca i decidim fer la pujada a la serra de Rubió per la rampa del Calvari on clarament va quedar clar que avui hi hauria "pique", el Sergi en bona forma, el Merengue com sempre i el Sherpa que últimament s'apunta a un bombardeig...  el Maki estava un pel tocat i es va quedar un pel a la expectativa de veure que feien els altres i deixar-los que es matessin entre ells.

Arribem a Castellfollit i agafem asfalt cap a Rajadell amb boira, trenquem a esquerra pel Collet del Mort i baixada de gassss fins a Rajadell.

Esmorzem on sempre, a cal Isclet, i seguidament ens disposem a pujar la temuda Z.

No hi va haver cap cursa pujant però el ritme era altíssim, el Merengue marcava d'aprop al Sherpa i el Sergi no els deixava ni un sol metre, mentrestant el Maki a un ritme més tranquil els anava maleint els ossos als altres 3 que no donaven treva alguna. En algun racó del cap den Maki només hi havia una paraula "VENDETAAAA" algun dia ens la tornarà...

Un cop al Cogulló baixem a Igualada per Servitge i després de gairebé 70 km i 1.350 metres acumulats parem a ver una cerveseta ven fresca que ens l'havíem guanyada a pols.

 

fotos i vídeo: Ivan

text: Ivan

Rajadell i el Cogulló per la Z

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.