26-maig-2013  Puig Aguilera - La Guārdia i corriols

Bttrus: Jordi V, Joan M, Xavi P, Oscar Z, Marçal R, Alex i Ivan Llorens

 

 al Puig Aguilera

La Font del Ferro 

 

 

 

Ruta de diumenge que com bé van dir uns amics la primera vegada que els vaig portar a fer-la, és que dona la sensació que els trams de pista que fas son pur tràmit per enllaçar a  trialeres i senders continus de no parar.

Després de la sublevació interna dins el grup del dissabte, el Descender i el Physio van a buscar la Sherpa a casa seva però sorpresa ja que els fa “boicot” està tot tancat i barrat i mòbil desconnectat (el pobre s'havia adormit). Es dirigeixen a buscar la resta del grup (El de la Coixa, Violineru, Sal i Alex) al final de l'estació vella per encaminar una ruta ja coneguda per alguns dels integrants força combinada i divertida.

Enfilem cap a Puig Aguilera on ja ens trobem unes pujades en últim tram un pèl tècniques amb corriol que ens fan treure el millor d'un mateix amb el repte de fer-lo sense cap “pit stop”, coronem Puig Aguilera amb la foto de rigor i voregem per la cresta fins fer la trialera de baixada on el de La Coixa aconsegueix fer -la tota d'una tirada. 

A partir d'aquí anem a buscar el pont que creua la carretera de Manresa on trobem un sender trialero que ens va ensenyar el Recautxutat molt xulo, llarg i un pel tècnic que ens deixa amb la rialla a la cara i enfilem direcció St. Pau fent algun corriol més.

Quan arribem a Can Tardà, El de la Coixa ens havia preparat una nova versió per arribar a Sant Pau, molt menys avorrida amb més sender, que creiem que es una alternativa bona com a tercera variant per arribar a Sant Pau, allà ens trobem el Colom amb la Giant de Carretera i Sherpa  que ens esperava amb el ganivet als dits, conyes a part, i previ acte de comunió i alguna que altre rialla continuem la ruta que se'ns feia tard, deixant de fer la Bauma de Can Sola aquesta vegada (kin pecat) però anant a buscar un corriol que pocs havien fet, que va del corriol de "Les Morelles" fins a la font del Ferro, llarg i força ràpid, a partir d'aquí la ruta ja coneguda amb corriols fins arribar a La Pola, enfilant cap el castell per pista i pujant i baixant al tram final un bon seguit de corriols més.

Parem a fer unes ultimes “birres” d'agermanament i cap a casa , 52 km.  de 5 estrelles.

.

 

text: Jordi V.

fotos: Oscar Z i Ivan

 Puig Aguilera - Sant Pau de la Guārdia - Corriols 3D

 

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.