13-09-2008

  Igualada - Prats de Rei - Copons - St. Maure - Igualada

Bttrus: Josep Mª, Oscar, Ivan

 

Anem a Prats de Rei, gràcies a un trak de la pàgina dels Pinyons, que gràcies a ells estem descobrint gran part de l'Anòia.

La pujada es per el ja clàssic Calvari, que com l'hem fet tants cops ja es com de la família.

Abans d'arribar a les Malloles girem a la dreta per un camí que era totalment nou per nosaltres y es tracta d'una baixada sense molt pendent que després i per que tot el que baixa després puja, es converteix en una pujada també suau i així fins a Prats de Rei, on esmorzem a La Flor de la Segarra "bo i barat".

Un cop les forces han tornat ens dirigim cap a Copons tot fent un pla que es va convertint en una brutal baixada amb rocs dels les que fan que un punxi "el sherpa, per variar va tornar a punxar, i ja van 3 en 3 sortides", el final és a Copons, que com que fa calor ens anem a la piscina municipal a fer una fresca...  d'allà anem fins a Jorba i enfilem per sota l'autovia A-II fins arribar al Pont de Can Mateu, allà agafem direcció Sant Maure i apa tito cap Igualada.....

PS: per si no n'hi havia prou amb el que portàvem a les cames, el sobrat va fer honra al seu sobrenom i es va baixar la penitència i la va pujar amb el seu vell ferro per jubilar-lo, nunca mais una btt de 17 kgs rígida del tot i de "puro acero".


 

 

L'Ave en ple esforç

 

L'evolució de les màquines

 

El sobrat després de fer la Penitencia

 

El pont de Can Mateu

 

Ja surten els 1ers pinatells

 

Clàsica del segle III a. c.

A PRATS AMB BTT

 

 
 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap. Página Generada en: 0.42 Segundos