24-febrer-2013  Per Rubió amb neu

Bttrus: Jose Galindo, Jordi Vila, Oscar Zamora, Toni Palomo, Xavi Marchal, Jordi Riba i Ivan Llorens

 

 Per Rubió amb Neu 3D

 A rubió amb neu I

 A rubió amb neu II

 

 

Les previsions meteorològiques anunciaven una temperatura de -5ºC a les 8 del matí i una sensació tèrmica de -11ºC, cosa que ens acolloneix una mica i fem la sortida a les 9 del matí tot esperant que les previsions no fossin tan bèsties i ens permetessin fer el nostre esport preferit.

9:00 am -1ºC i sense tant de fred com deien... Gaaaaaaaasss a la burra cap al "monte"

 No tenim un rumb fixe per tant decidim anar a buscar uns corriols a Rubió i a poder ser rodar sobre neu.

Pugem cap a Can Sabaté, fem esquerra i cap al Camí de la Font dels Cullivassos o trobem un d'aquells que van armats i fan respecte. Agafem corriol de pujada i amb algun tram força tècnic fins la Caseta de les Maioles.

Anem trobant raconets amb neu a les obagues que es comença a fondre fent un fanguet d'aquell malparit que s'enganxa als neumàtics i a les btts fins que més d'un va col·lapsar les rodes havent de parar a netejar per poder continuar.

Tot d'una, en una trialera amb arrels, el 200 fa una descavalcada impressionant i fa un mortal amb tirabuixó tot saltant per les orelles. Sense conseqüències !!

Baixem un pel per carretera i trenquem cap al Camí de la costa de les Maioles on el pitjor enemic de les btt fa acte de presència de nou i es converteix en un malson per més d'un, rodes col·lapsades, desgast excessiu de pastilles de fre, cadenes i canvis totalment inservibles...

...és el que hi ha i no hi ha cap més remei que tirar endavant com sigui fins a tocar pista sota Sant Pere d'Ardesa i poder netejar el que es pugui.

No ens ho pensem gaire més i l'hi fotem canya per pista avall fins a Jorba a esmorzar que fot un fred que pela i tenim més gana que enteniment.

Fem l'àpat al Centre i fem la tornada per l'Espelt i cap la font de Can Masarnau on el Colom, que tenia enveja del 200 també fot una volada maca, aquest cop si que hi va haver un cop dur al genoll que el va deixar estès uns minuts al terra.

En fi, em xafat neu que era el que volíem i em passat un fred del dimoni, però tot això no és res quan ho fas amb uns amics com aquests. Bttrus power !!!!

 

text: Ivan

fotos: Ivan

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.