21-06-2008   Volteta pel Pedraforca

Bttrus:  Oscar, Ivan

 

Volta impressionant pels voltants del Pedraforca, i si, es impressionant per molts motius, entre ells, el paisatge que és idíl·lic, les pistes i els poblets que trobes.

Sortim de Saldes (1.196m) ja esmorzats i comencem una pujada “deu n’hi do” per asfalt de uns 7 o 8 km fins el mirador de Gresolet (1.573) a partir d’allà comença una pista ample amb uns precipicis que fan escagallonarse i que puja fins el Collell (1.843m) on canvia el paisatge radicalment, desapareixen els pins i comencen uns prats verds que son “personalment” un somni bttru....

....comencem a baixar per un corriol empedrat, molt xulo de baixar, fins el Pont de les Cerneres (1.437m) on comença altre cop l’asfalt, però aquest cop de baixada, i molta, fins a Josa de Cadí i d’allà encara per asfalt i baixada fins a Tuixén (1.180m) on varem fer una parada llarga, ja que vem arribar molt d’hora 12.00 i encara no gosàvem dinar. Prop de la 1:00 entrem a Can Custodi 77, on per casualitat l’amo és Bttru, i varem menjar la mar de bé.

Comencem la tornada amb una pujada cap al cel, inacabable, dura, duríssima diria jo, ja que a part dels quilòmetres que ja portàvem i el desnivell positiu, vem haver de suportar els 38 graus que marcava el nostre termòmetre de un sol brutal.

Un cop coronat el Coll de Mola (1.818m) i haver descansat una mica, ens vem divertir com nans baixant folls per una pista ample fins al poble de Gòsol (1.427m) i d'allà per asfalt fins a Saldes on ens esperaven unes clares fresquetes....

Valoració final...... = un 10

 

 

 

 Fotos i Videos

                           

Resum Pedraforca en Btt

 

 

 

 
 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap. Página Generada en: 0.42 Segundos