27-09-2008

  Os de Civís - Adrall

Bttrus: Josep Mª, Oscar, Ivan

 

 

Una altre gran ruta al sac....  Quan en btt es menciona Pirineu, ull !!, un respecte...    ...grans pujades, brutals baixades, magnífics paisatges, intens contacte amb la natura i molt més.

La teoria deia que anàvem a fer un dia de baixades "cosa rara amb el que tenim per costum", segons previsions fetes amb el CompeGps faríem 1.200 metres de pujada i 2.020 metres de baixada, en realitat i com la majoria de vegades passa, no va ser exactament així.

Tot comença a les 6:30 am quan ens disposem a anar cap Andorra, deixem un cotxe a Adrall (640 metres), i seguim cap a Os de Civís (1.640 metres) tot travessant el país dels Pirineus. Sortida efectiva a les 10:35 "teòrica a les 9" i només començar...  ...UNES RAMPES del copó fins arribar al Coll del Conflent (2.177 metres) on pararíem a esmorzar abans de començar la primera gran baixada. El paisatge era immens i els voltors ens vigilaven d'aprop, tot plegat al·lucinant, llàstima del fred que ens mig congelava quan els núvols tapaven el sol.

Un descens adrenalínic de 460 metres fins arribar als 1.721, i tornem a pujar fins al Coll de Jou (1.950 metres) i comença la segona gran baixada, de 453 metres, fins més avall de Santa Magdalena 1.497 metres "on uns brètols varen robar el vi de missa" "veure vídeo"...   ...allà va passar el que cap bttru desitjaria mai, es va trencar el canvi del sherpa "no deien que els XTR eren indestructibles???". Menys mal que l'Ave es mitj de la feina i el va reparar insitu, "MIRACLEEEE!!!".

Comencem la segona gran pujada fins a les pistes d'esquí de fons de Sant Joan de l'Erm (1.720 metres) on varem dinar al restaurant de la mateixa estació, 14€ de menú que ni comentaré.

L'última rampa avall i la més bèstia de totes, un baixadón de 1.079 metres fins Adrall amb els últims 10 kilòmetres d'asfalt on ens ho varem passar pipa, ja que les pistes eren amples i sense gaire sots ni rocs.

Total, que de la teoria, res...   ...els números finals van ser de 1.500 metres acumulats amunt i 2.500 metres avall.

Valoració: un altre 10 sense cap mena de dubte.


 

 

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

QUE BO QUE ES EL VI DE MISSA 

LES PRESES FALSES 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.