13-febrer-2014  Volta per Olèrdola i el Pantà de Foix

Bttrus: Jose G, Xavi M, Jordi V, Jose Luis G, David M, Oscar Z, Xavi P, Alex D, Rossend B, Carles G,  i Ivan Llorens

 

 DSCF0191

 DSCF0193

 DSCF0197

 DSCF0195

 DSCF0198

 DSCF0200

 DSCF0207

 DSCF0211

 DSCF0218

 

 

 IMAG02201

 

Ningú no es pensava que ens ho passaríem tant i tant bé fent aquesta ruta. De fet ens imaginàvem quelcom més avorrit ja que més d'un havia passat per la zona i no recordava res de semblant.

Cal agrair la ruta al company de wikiloc Totof i felicitar-lo per que n'hi ha per tirar cohets.

Com diu ell textualment "La ruta es mou per un terreny calcari amb bones pistes i uns vint quilòmetres pel cap baix ho fa per senders ciclables gairebé tota l’estona, el sol dels senders baixades amb molta pedra solta, pujades per terrenys pedregosos irregulars li dona un punt de duresa tot i que ens farà gaudir encara més de l’itinerari" Doncs jo diria que es queda curt amb els 20 km de corriols.

Cal incloure una trialereta baixant del Castell d'Olèrdola amb uns graons un pel tècnics on els descenders ens ho vam passar pipa. I de les pistes ni ens en recordem.

A la memòria només ens queden un fotimé de corriols tant de pujada com de baixada i de tota mena. Cap d'ells força tècnic i aptes per a tothom que tingui un nivell de forma mitjà, ni ha un que puja des de sota de la presa fins dalt on s'han d'apretar una mica les dents, n'hi ha de baixada en ziga-zagues força ràpids i de pujada amb arrels i roca on més val tenir una mica de tècnica si no vols fer força fiascos.

La única duresa de la ruta és que és un trencacames de puja i baixa, però per la resta és 100% recomanable. Segons la majoria de btterus un 10 sobre 10.

texte: Ivan

fotos: Ivan

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.