02-09-2009

Nocturna al Repetidor de Capellades i al Pi Gros

 

Bttrus:  Josep Mª, Martí i Ivan

 

 

 

 

SIGMA POWERLED BLACK

 

PETZL MYO XP

 

 

Nocturna dura

Qui ha pujat algun cop al repetidor de Capellades ja sap de que parlem, sobretot la maleïda última rampa.

Aconseguir un IBP de 78 i pujar 600 metres en només 21 quilòmetres no es troba a gaires llocs a l'Anòia, jo diria que és del més dur que hi ha per la comarca incloent-hi el pla del Magre.

Tot i que era de nit, feia una xafogor important, a les dues últimes rampes del repetidor suàvem com polls i aquest cop cap dels tres va aconseguir pujar fins dalt sense posar un peu a terra, l'Ave a falta de 40 metres per arribar a dalt, les pulsacions i la prudència el van fer parar, al Sherpa a 20 metres i per una patinada, peu a terra i al Nen només a 5 o 7 metres d'arribar dalt també se l'hi van acabar les piles.

Per tant tots 3 l'hi devem una birra al Sobrat.

La cosa no s'acava aquí, un cop dalt de la cruïlla del repetidor la pista es torna un trencacames, ara amunt ara avall... fins que encarem novament una sèrie de rampes de plat petit. Un cop fem sostre a 740 metres, comença una baixada per pista ample fins al Pi Gros i seguim baixant fins a La Pobla de Claramunt A SAC.

El truc de baixar a sac de nit és ven fàcil, el Sherpa s'ha "pillat" un frontal de manillar SIGMA POWERLED BLACK que deixa anar la friolera de 90 lúmens i un altre frontal de casc PETZL MYO XP de uns altres 85 lúmens, i cony, és fa de dia, per tant el Sherpa davant obrint camí sense seny i l'Ave i el Nen enganxats com paparres per no perdre visió.

En acabar es vam recarregar d'energia amb uns callos al Cau de l'Ais i apa titu cap Igualada, en cotxe aquest cop.

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.