27-12-2009 Tradicional esmorzar de Nadal dels BTTRUS, a cremar els torrons a Rubió.

 

Bttrus:  Oscar, Bego, Jose Luis, Jose Galindo, Pere Gris, Josep Riba, Xavi Marchal, David, Carlos, Joan Mas, Pep Mussons, Sullivan, Martí, Josep Mª, Toni l'Infiltrat, Alex, Ferran, Toni Figueres,  Josep Castellà, Jordi CCivit, Jordi Vila, Manolo Latorre, Enrique Osorio, Enrique Garrote, Pepe Hernández, Sergio Donaire, Juan Carlos Mesas, David "Rambo", Xavi Roig, Salva, David, Lluis Perea i Ivan.

 

 

NADAL 2009 dels BTTRUS

 

 

 

Èxit total a la convocatòria, per fer més que una gran ruta, una gran festa.

A les 8:45 al Carrefour no s’hi cabia, prop de 30 bttrus que tot i l'hora que era feien molt bona cara, hi havia ganes de gresca.

Sortim cap a Can Roca "gaire bé necessitàvem escorta policial", un cop al camí i degut a les pluges i nevades dels últims dies pensàvem que seria una fanguera, però no, la pista era humida però en bon estat.

Arribem a Can Sabater i esquerra i tot seguit a l’esquerra altra cop cap al camí de al Serra de Rubió on es trobem els primers fangs i les primeres rampes serioses. El grup era compacte, hi havia nivell, tot i que el ritme no era molt alt, tret d’alguns escaladors que tenien ganes de coronar el cim.

El sherpa anava parant i engegant per fer el vídeo i en una de les parades sent algú que crida... el Luis, que amb un grupet de 6 havien arribat tard a la sortida i ens estaven atrapant, estan foooorts.

Més endavant el Pep trenca la cadena, cap problema, 2 mecànics paren i fan un Pit Stop rapidíssim.

Les últimes rampes abans d’arribar a la carretera de les Maioles eren d'un fang cabró, d'aquell que no et deixa avançar i que has de fer doble esforç per pujar, allà el Jose Galindo, el Jose Luis i algú més, van fotre el "tachón" del dia a la resta ja que tots vam fer els últims metres a peu pel fang.

Baixem per asfalt uns 200 metres, cosa que va anar bé per treure tot el fang de les rodes, i trenquem a esquerra cap els molins i a fer les últimes rampes fins a la carretera de Rubió, on es va produir la escapada del dia, amb 3 folls que tenien gana.

Un cop al Castell de Rubió, ens trobem al grup que no es volien perdre l’esmorzar i que per motius variats van pujar en cotxe i l'Antonio ens esperava amb les taules a punt i el menjar llest.

La ruta en sí avui no tenia gaire importància, el que valia la pena era l’esmorzar, i no per la qualitat d’aquest, que com sempre es molt bona, si no per la companyia dels amics de ruta que al llarg del temps em anat sumant, i com s'ha demostrat som molts. Vaig aprofitar el moment per agrair a tothom la seva presencia i convidar-los a participar en les grandíssimes rutes que hi ha programades pel 2010. Segurament si m’hagués preparat un discurs, hauria començat donant les gràcies a en Ferran per patrocinar-nos, al Pep Mussons pel seu bast coneixement de corriols, trialeres i demés,  als BTTRUS, i a tots els que cada cap de setmana, faci fred o faci calor, es posen el mono de feina i ens acompanyen per aquests camins a gaudir del nostre esport preferit.

Un cop fets els brindis de rigor, xupitos i alguna copeta, ens decidim a baixar pel camí del cementiri i els corriols que hi ha davant del Pla de Rubió, trenquem direcció Jorba i seguim gaudint de corriols pràcticament fins arribar a la pista asfaltada que arriba a la ceràmica de Sant Genís. Algunes cabres, no van resistir i es van desviar per unes trialeres "defecte professional". Ens acomiadem de la meitat del grup i la resta agafem direcció l'Espelt, i per asfalt cap Igualada, que ja era prou tard com per complicar-ho més.

De ven segur que fins l'any que ve.

BONES FESTES A TOTHOM I UNA MOLT BONA ENTRADA AL 2010

vídeo i text: Ivan

fotos: Josep Mª, Ivan

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.