27-06-2010  Montserrat express

Bttrus:  Xavi, Jose Luis, Jose, Pere, Martí i Ivan

 

 

 Imagen 002

Imagen 001

 Imagen 004

Imagen 003 

Imagen 006

 Imagen 005

 Imagen 007

 Imagen 010

 

Anada a Montserrat per la pista de Sant Pau a un ritme frenètic, pràcticament no varem parar en tot el camí.

Sortim d'horeta, 7:40 am, sense el Merengón que s'havia quedat enganxat als llençols, cap problema, el tio ens va atrapar passat el Bohigas, està en forma el mamón.

Seguim sense novetats fins pràcticament el corriol de la Roca foradada on al Sherpa se l'hi en va l'olla i comença a fotre crits a tort i a dret degut al alt ritme, la sobrecarrega de la setmana i al estrés d'haver deixat de fumar altra cop...

El Pere va rebre injustament l'esbroncada i tot va quedar amb un no-res amb les disculpes pertinents veien que s'havia passat 4 pobles.

Per cert, han prohibit el pas per el corriol de la Roca Foradada en btt, deu ser que erosionem o ves a saber quina mamonada se l'hi a passat pel cap al inepte que determina qui pot i qui no pot passar per aquests magnífics corriols.

A les trialeres de baixada el Maki va tenir un ensurt i es va foradar el culotte ven be a la galta de la natja dreta... no teníem clar si els monjos ens farien fora un cop a Montserrat per "blasfemus"

Un cop a l'asfalt arribem a Santa Cecília, on esmorzem al refugi del centre excursionista...   i   ... SORPRESA, per les escales veiem baixar un paio amb l'equip de BTTRUS ... EL SULLI i la dona apareixen de sobte amb una cara de "que cony fan aquí tots aquests?", una casualitat increïble de coincidir en el lloc d'esmorzar ja que en principi teníem pensat parar a la Guàrdia i un canvi de plans d'última hora, ja que el Sherpa els volia ensenyar el lloc, ens va portar a tots a Santa Cecília.

Arribada al Monestir, foto de rigor, i cap a casa ràpid per no perdre el costum. el tram fins a Can Maçana es fa inacabable per asfalt i a uns 35ºC... tornada pel mateix camí de l'anada i a corrents a veure la F1.

 

 

fotos i vídeo: Ivan

text: Ivan

el GPS torna a fallar...  hi ha trak peró falten els últims 20 km ... per tant en penjem un de vell idèntic

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.