16-08-2009

Montserrat 2009

 

Bttrus:  Jose i Ivan

 

 

 

 

GR - 172

 

Uiii, si cau!!!

 

la foto dels Russos

 

Lo Sulivan

 

Lo Sherpa

 

tocant la Montanya Sagrada

 

La Montanya de la Moreneta

 

l'Ivan a la Foradada

 

En Jose a la Foradada

 

Refugi Bartomeu Puiggròs

 

i 2 bbtus a Montserrat

 

 

 

 

Segona edició de la Igualada-Montserrat.

A les 7:00 del matí ens dirigim al camí de La Guàrdia per sota el Puig Aguilera, la pujada no la vam fer molt intensa ja que s'havien de guardar forces per les rampes que venien.

Un cop a la Guàrdia anem al Celler a esmorzar i "oh meravella" obren a les 9 am. Com que no teniem intenció d'esperar 40 minuts en Jose em va dir que hi havia un refugi a Santa Cecilia on hi feien bocates i demès.

Donç cap a Can Massana s'ha dit, un cop al pàrquing d'on surten els valents caminants fem un mos a una barreta que donat les "peasso" rampes que venien ens feien falta.

Agafem el GR-172 o camí de la Roca Foradada, on quan hi passem, més d'un ens mira dient, no saven on van...

De fet, tret d'un parell de "pedretes" que s'han de pujar i baixar amb la btt al coll, no hi ha cap dificultat més que la d'uns corriols fantàstics i alguna trialera pedregosa.

Un cop devant de la roca foradada fem les fotos de rigor, aquest cop hi havia una llum perfecte per la fotografia i vam enganyar a un parell de russos que pujàven per que ens en féssin una.

Arrivem a l'asfalt després d'una trialera d'un parell de webs i a esmorzar al refugi Bartomeu Puiggròs, passat Santa Cecília on tenen uns ous d'aquells de pagès que et fan recordar com eren de bones les truites fa molts i molts d'anys.

Un cop al Monastir, un parell de fotos mès per demostrar la gesta i de tornada cap Igualada per l'asfalt fins a Can Massana on ara sí, parem al Celler de la Guàrdia a fer un refresc.

De tornada en Jose m'ensenya una alternativa per no passar per dins Sant Pau de la Guàrdia, camí que farem sempre a partir d'ara, ja que sempre que es pugui evitar l'asfalt, millor.

Un cop dalt del Coll del Bruc em toca a mi ensenyar-l'hi al Jose un dels nostres corriols preferits, camí que ens deixa a pràcticament a Castellolí.

D'allà a Igualada i la Montserrat 2009 al sac. 70 quilòmetres que tornarem a fer en 2010 en la propera edició.

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.