24-Juliol-2010  MONTSANT 2010

Bttrus: Josep Mª, Martí, Jose G, David, Joan, Pere, Futi, Toni, Jordi C, Jordi V, Josep, Lo Pep, Quico i Ivan

 

 

FES CLIC AQUÍ PER VEURE TOTES LES IMATGES

 

 Imagen 030

 Imagen 003

 Imagen 005

 Imagen 015

 Imagen 010

 Imagen 021

 Imagen 023

 Imagen 027

 Imagen 053

 Imagen 040

 Imagen 038

 

Com cada any el riu Montsant no deixa a ningú indiferent, sens dubte, els 18 km de corriols son del milloret que podem trobar arreu.

Ens plantem ven d'hora a Ulldemolis per tal de anar a Margalef a deixar-hi la majoria dels cotxes, ja que la ruta no és circular i s'ha de tornar amb vehicles.

Un cop tot l'equip al punt de sortida, esmorzem per agafar forces al bar del càmping Montsant Park i sortim cap a l'aventura ja que Lo Pep "autòcton de la zona" ens vol sorprendre amb un nou traçat fins al començament del parc natural.

La nova variant està prou bé, però els que em fet les edicions anteriors trobem que te més d'encant la opció original del 2008 i 2009.

En arribar al parc també comença el corriol, només un, però de 18 km.

Aquest impressionant corriol ressegueix el riu Montsant de baixada, però no ens enganyem, de baixades poques, és un constant trencacames, amb pujadetes de plat petit, racons tècnics, esbarzers, tobogans... i unes vistes que emocionen.

Com sempre, sobre el km 13 o 14 trobem un gran toll que fa que la forta calor del Juliol desaparegui completament, l'aigua es gèlida però ni ens ho pensem, tots dins a refrescar-nos.

Seguim encara pel corriol que mica en mica es va obrint i arribem a la cua del pantà de Margalef, on hi han pujades amb força pedra solta on els més tècnics fan que sembli fàcil de pujar. I tot seguit baixada d'escales, graons de fusta de diferents alçades que fan les delícies dels "descenders", es clar que no tot son alegries, també n'hi ha de pujada...   ...i unes quantes.

Arribem a Margalef per asfalt, on dinarem al Hostal Els Tres Pins "tel. 977 819 527" amb prèvia reserva.

Comentem la jugada, cervesetes fresques i bon rotllo entres els 14 bttrus que satisfets tornem cap a casa amb la intenció de tornar-hi l'any que bé.

fotos i vídeo: Ivan

text: Ivan

 3d

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.