3-març-2013  A Mediona per la Llacuna

Bttrus: Jordi R, Jose Luis G, Pepe H, Xavi M i Ivan Ll.

 

 IMAG0177

 IMAG0178

IMAG0191

 IMAG0192_BURST002

 IMAG0190_BURST002

 

Aquesta és una de les alternatives més "durilles" d'anar a Sant Joan de Mediona. S'ha d'arribar a La Llacuna i tot seguit direcció al cementiri, que ja puja força dret, per trencar a l'esquerra abans d'arribar al càmping per unes pujades diabòliques, amb puntes del 24%, per tal de saltar la Serra de la Llacuna i deixar-nos caure fins a Sant joan de Mediona.

A la sortida es presenten el Rovellat, el 200, el Merengue i per sorpresa el Gps i el Sherpa que el dia anterior en van fer una al Catllar força trencacames i es veien en cor de fer-ne dues de seguides.

A la Llacuna hi anem pel camí curt i el Gps ja comença a necessitar energia. Total que parem al súper, que no tanquen els diumenges, i ens surt amb una rajola de xocolata 85% i tots en piquem una mica, el tio es queda amb gana i n'entra a buscar una altre i se la cruspeix sense miraments.

Ben fet, per que tant la pujada al cementiri com les rapes que venen a continuació en consumeixen i molta d'energia.

Arribem a Mediona i anem al Centre a ermorzar. Al Sherpa se li estava fotent la botifarra travessera ja que al local hi tenien posada missa a la tele, i no és gaire devot... Rere la queixa d'un parell de clients, fan seny i canvien de canal.

Torna a tocar pujada, uns 8 km de pujades alternades amb plans fins a tocar el Coll del Guix i Can Feixes

Baixem fins a la riera de Carme i parem a recuperar forçes, ja que els dos que repetien sortida estaven bastant tocats i pujem fins la Portella i cagant llets cap a casa que es fa tard.

 

text: Ivan

fotos: Jordi

rg hu

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.