31-10-2009

A la Llacuna per l'infern i tornant per Collbàs

 

Bttrus:  Jose, Sulivan i Ivan

 

 

 

Alternativa a la Llacuna

 

 

Jose in action

 

Variant per anar a la Llacuna que inclou la duríssima pujada per l'Infern "Coll de la Llebre".

De fet, en Jose ens va sorprendre amb aquesta alternativa "dura" que havíem passat per alt després de tants i tants cops de fer aquesta ruta.

Senzillament, quan passem Can Morgades tombem a esquerra i pugem cap el que anomenen l'Infern, i com no, amb aquest nom fàcil no seria, ens trobem amb varies rampes del 18 i 20 % seguides amb el colofó final, una rampa d’uns 100 metres d’un 25% on els Joses van pujar sense despentinar-se, i el sherpa per variar va patinar a mitja rampa i va pujar a peu "per nassos" i a més de 180 pulsacions, dura de collons la rampa.

Quan s’acaba la pujada i ja sense patir tant, a sac fins el Coll de la Creu i fins a Cal Tiquets, on la Conchi ens posa una tapeta de callos que ... mmMMMMMMmmm...  i a part l’esmorzar.

En cop farts, baixem per la creu i fins al Coll de la Portella on agafem a l’esquerra de Collbàs "pel trencacames".

El Jose ens torna a sorprendre amb un corriol de pujada, "preciós" que ens deixa a La Mare de Deu de Collbàs on agafarem un altre corriol de baixada, més aviat trialera, amb un final sobre una gran llosa on s’ha d’anar en compte amb els frens i amb la traçada ja que un petit error ens faria descavalcar per davant amb les conseqüències pertinents.

Arribada a Santa Margarita de Montbui... Igualada.

A partir d’ara si algun dia ens volem complicar la vida per anar a la Llacuna, cap problema, repetirem.

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.