3-Juliol-2011  a les Antenes de La Llacuna

Bttrus:  Jose G, Jose Luis G, Jordi V, David, Xavi

 

 03072011293

 03072011299

 03072011298

 03072011296

 

Vàrem sortir  aquest Diumenge amb la intenció d'anar cap a les antenes de la Llacuna , el Maki "Sherpa 2" en tenia ganes feia ja setmanes, si les fas una primera vegada i no estàs una mica preparat ,són bastant dures .

 

Sortim a les 7:30 del matí , dia ennuvolat però amb xafogor , érem sis BTTRUS , Xavi , Jordi, David , Jose Luis , Jose l. Galindo y el Carlos que apareix després de la “Quebrata Huesos” i una setmaneta de descans total ben merescut. Sortim cap a Montbui poble direcció camí vell de la tossa, la censada i llacuna  sense gaires complicacions, arribant  a la llacuna,  passada la creu a uns 200 metres girem a la dreta direcció les antenes , pugem tots ben agrupats , excepte el David que el dia anterior va fer 85 km en carretera i l’hi van passar factura , fins que arriben a la zona empedrada i dura de la pujada , on el Merenge i el Maki de seguida s'escapen i les pugen con si res fins d'alt de tot , seguidament pujo jo , el Jordi vila , després el Carlos i l’últim el David.

 

Descansem una mica , fotos de rigor i cap a baix , cap al Cal Tiquets, que tenim molta gana . Es trobem allà guardant-nos taula al Sherpa , que encara no està recuperat del seu turmell ; callos , botifarres , truites , carajillos , cafès i els mes valents els xupitos d'orujo de rigor , i direcció Rofes , un parell de km  d'asfalt , girem a l'esquerra en un trencall, que entre el Carlos i el Galindo, vam poder trobar , direcció a Feixes , baixem   la baixada empedrada cap a la cantera de Carme , on el Carlos gira la cadena de mala manera i torça  un parell de dents , ho podem mig arreglar i seguim, per poder anar tirant i continuem fins a Carme , allà  el David i el Carlos marxen per carretera i la resta  continuem , fins al camp de futbol  , on agafem direcció dipòsits de Vilanova , uns 55 km a bon ritme , una molt bona ruta felicitats “Maki”.

 

text: Xavi

fotos: Xavi i David

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.