01-08-2009

Volta per la Mora i final a la Calabeig

 

Bttrus:  Josep Mª, Oscar i Ivan

 

 

 

 

Pachanga per la Mora

 

 

I un bttru a la Mora

 

La Xaconera d'Ardenya

 

 

S'ha de repetir cada any sens falta. La ruta en si no es gran cosa ni molts qms, ni moltes rampes ni desnivell acumulat, però te un encant especial que fa que cada any hi tornem.

La Mora 2009 va ser encara més curta que la 2008, suposem que per la calor vam escurçar el trak en uns 5 o 8 qms, ja que quan vam olorar el mar ens hi vam fotre de cap passant de la ruta.

Que no te res d'interessant no es cert del tot ja que la ruta amaga molts corriols, alguns d'ells son d'aquells que s'ha d'anar en compte amb els matolls baixos si no vols acabar mes ratllat que una zebra. Per altra banda també te caminets tècnics empedrats en pujada que fan que donis el millor de tu mateix per tal de no posar el peu a terra.

I com no, te un final de cinema, on al vell mig del bosc de la marquesa hi apareix una cala natural on no fa falta portar-hi banyador.

Al mig de la ruta vam fer un descubriment, com un oasi al mig del desert, un restaurant ecològic "La Xaconera d'Ardenya, tel: 619 447 167"amb una terrasseta on nomès es podia demanar una cosa, un BIRRA gelada, que amb la calor que feia va durar un suspir.

Res més a explicar a par d'una revolcada de l'Ave, sense més conseqüencies...  de ven segur, fins l'any que bé.

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.