14-Novembre-2010  Corriols a la Vall del Corb

Bttrus:  Jose G, Joan, David, Xavi, Toni, Pere, Futi, Capi, Xavi i Ivan

 

 

 

 IMG_0053

 IMG_0048      IMG_0047 

 IMG_0046      IMG_0045

 IMG_0042      IMG_0041

 IMG_0040      IMG_0039

IMG_0058

 

 

Si ja ens pensàvem que aquest any ho havíem fet tot en quant a corriols, havent fet els de la Roca del Vallès, la Marató, Montsant i demés, anàvem molt equivocats.

El millor estava per arribar, no ens podíem arribar a imaginar els corriols que em trobat aquest cap de setmana a Vallfogona de Riu Corb. Imagineu el corriol perfecte: ràpid, estret, no gaire tècnic, amb girs entre els arbres a sac, amb una moqueta de fulles, inacabable, i que quan arribes al final és inevitable fer un crit per alliberar la adrenalina que has acumulat baixant. Doncs com aquest ho eren tots...

La idea del Pere d'anar a fer aquesta ruta va ser més que encertada, però no tot varen ser flors i violes.

Després d'esmorzar a Santa Coloma de Queralt i amb les bateries plenes comencem a guanyar altura per fer el primer dels 5 trencacames que ens trobaríem a la ruta. Les pujades la majoria son per pista tret d'algun corriol de pujada, pràcticament a cap d'ells va fer falta posar plat petit, això deixa clar que les rampes no van ser gaire patidores. Un cop dalt del primer turonet ens endinsem a la primera baixada per un corriol molt i molt ràpid, amb el Capi i l'Infiltrat davant marcant l'altíssim ritme de descens.

La tònica del dia seria la mateixa repetida 5 vegades, amb l'al·licient de que cada un dels corriols de baixada era millor i més llarg que l'anterior, alguna trialera i la impressionant sensació de passar per dins un petit túnel de baixada amb rampes de fusta que ens va deixar amb la boca oberta a més d'un.

Fins i tot el Maki i el 200 que no son grans baixadors anaven a un ritme digne dels millors "descenders"

La duresa de pujar 5 cops per arribar a acumular 1.400 metres es notava molt al final, tot i que algú estava literalment fet pols, se'n oblidava un cop tornava a venir un altra impressionant baixada...

Una trencada de cadena del Sherpa i algun que altre contratemps ens van fer acabar un pel tard, però en circumstàncies normals a les dues de la tarda es pot ser a casa perfectament.

La ruta queda anotada com a "fixe" per fer-la cada any.

Un 10 sobre 10

fotos i vídeo: Ivan

text: Ivan

 3D

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.