18-Juliol-2010  IGLD - La Panadella - Sta. Coloma - IGLD

Bttrus: Jose G, Xavi, David, Jose Luis, Joan Carles, Alberto, Luis i Ivan

 

 

 Imagen 002

 Imagen 004

 

La cosa feia por, veure tantes màquines de bon matí feia cagar les calces...  l'Alberto, el Merengón, el Maki i el Luis. Veient qui venia assegurava un dia d'anar de CUL rere aquestes besties.

Sortim amb la fresqueta de les 7 del matí, cosa que es va agrair donat les altes temperatures dels últims dies, cap a La Panadella a fer kilòmetres. La primera variant la fem cap a Vista Alegre per no agafar asfalt i cap al pont de Can Mateu direcció Jorba.

A les primeres rampes, inusualment, hi ha calma...  cap de les màquines vol ensenyar el seu estat de forma real i la resta de mortals ho agraïm, però un cop passat Clariana la llarga pujada que hi ha fins a Argençola ho canvia tot i es fan dos grups ven clars, les 4 màquines amb el 200 a sac amunt i pel darrere en Joan Carles, el David i el Sherpa s'ho prenen amb més calma...

... a mitja rampa el Sherpa que es trobava bé, baixa pinyons i l'hi fot un "tachón" al 200 que anava perdent gas mica en mica.

Baixem fort després d'Argençola i pugem altra cop la segona rampa dura que ja ens deixa pràcticament a La Panadella, on esmorzem sobre les 9:15 a l'hostal Parada on trobem a un parell de Pinyons amb les flaques i fem petar la xerrada.

En acabar agafem asfalt cap Aguiló, on tornem a agafar pista i fins al Pantà deTous, que està el pobre que fa llàstima, passem per sobre i enfilem un caminet que l'Alberto coneix, per evitar asfalt i que ens deixa al mateix Sant Martí de Tous.

La Fou, sota la Tossa... i ja som a casa amb tems de sobres per anar al Robin a reomplir líquids.

fotos: Ivan

text: Ivan

 IGLD - La Panadella - Sta. Coloma - IGLD

 

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.