17-febrer-2013  A la Llacuna per Rofes i pujada a les Antenes

Bttrus: Jose Galindo, Alberto Trujillo, Jordi Vila, José Galindo, Xavi Pagès, Oscar Zamora, José Luis Gasco, Toni Palomo, Oscar Alvarez, Jordi Venturi, Serafi i Ivan Llorens

 

 Llacuna per Rofes i les Antenes 3D

IMG_20130217_120359

 IMG_20130217_120219

 IMG-20130217-WA0002

IMG-20130217-WA0001 

 

 

 

Diumenge d'èxit amb la presència d'onze bttrus a la sortida. Això dels punts per sortida sembla que funciona.

Abans de començar la ruta ja comencen els primers contratemps del dia. En Venturi una mica endormiscat arriba amb la roda posterior força baixa de pressió i el De la Coixa sense buff.

Un cops sol ventats els primers imprevistos, sortim d'on sempre, a l'hora de sempre per Montbui direcció al Coll de la Portella, com quasi sempre. Aquesta vegada però, un cop al coll, trenquem direcció a Rofes pel camí del Pla de Fons. Fem el corriolet de baixada fins la riera i passem per la font del Teix direcció Llacuna. Esmorzem a Cal Tiquets seguint el lema bttru: QUE NO FALTI DE RES!!! (truites amb unes tires de beicon, butis i algun merengon, llesca de jamón per encarir factures.)

Un cop agafat forces i amb una mica de retard, enfilem camí direcció el Puig de Castellar de 944m d'altitud, conegut vulgarment com “les antenes de la Llacuna”. Es aquí on el grup es trenca per complert, tothom fa el que bonament pot tot mesurant les forces ja que aquest camí, nou per alguns, és de molta pujada i amb pedra per donar i vendre. Un cop dalt , la presència de capes horitzontals d'estratocúmuls amb l'afegit d'un vent molt fluix de component sud-est, fa que no puguem gaudir del tot, de les espectaculars vistes que ofereix aquest fantàstic punt.

La baixada la fem direcció a la plana d'Ancosa per pista molt ràpida. És aquí on el Sherpa amb de un dels seus salts clàssics, ensopega amb una d'aquelles pedrotes que mai ningú es vol trobar i punxa la roda posterior. Fem un ràpid Pit-Stop amb canvi de càmera i continuem fins a trobar la carretera que més endavant ens enllaça amb un sender de pujada que va a donar al camí típic de la creu. D'aquí fins a casa... el de sempre i amb presses que se'ns ha fet tard.

 

text: Xavi P

fotos: Oscar Z i Toni P

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.