25-Març-2012  La Guàrdia per La Pobla i corriols a Castellolí

Bttrus:  David, Joan, Oscar, Jordi, Jose Luís, Jose G, Xavi, David Ch. i Ivan

 

Bttrus a la Guàrdia

 

Gran ruta corriolera la d'avui.

Res millor que esprémer una mica el coco per tal de no repetir la ruta habitual.

Sortim de Igualada direcció la Pobla de Claramunt pel Xatarrero "no ho volíem complicar ja que el coi de Sherpa te el genoll fotut" i només passar els Masets trenquem a esquerra per un corriol de pujada amb zones un pel tècniques però molt xulo de pujar, empalmem amb l'altre corriol que puja fins a Can Jaume Bruguers on als metres finals el merengue i el Dopat fan valer la seva condició física per escapar-se i coronar els primers.

Tot seguit tirem direcció La Font de Ferro i cap el Bruc tot per pista. Travessem la carretera i seguim per pista fins a la meitat de la Urbanització de la Guàrdia i gasss cap el Celler que hi ja ens hem guanyat l'esmorzar.

Com sempre al Celler de la Guàrdia ja ens tenen a punt un parell de plates amb botifarres, carns, seques de ganxet i patates rosses.

Decidim fer la tornada pel corriol de sobre el túnel del Bruch i direcció el Gos Blanc, però en lloc de baixar fins al final trenquem a esquerra en busca de més senderons.

El primer l'agafem per la Masia d'Artigues, un de llarg i amb un parell de trialeres d'infart, però apte per a tothom.

Després un altre, totalment a l'aventura cap a La Creueta i Ca la Marieta Gran on i el darrer i no menys divertit cap el Barranc petit del Mabres on fem bo el lema del club, trobarem el camí o en farem un de nou. En aquest cas nou i al final amb la BTT al coll.

Un cop al camí de Can Mabres, pista cap els Mollons, baixada per la Cinglera de les Mates fins al camí dels Masets.

A partir d'aquí fem la tornada pel mateix lloc de l'anada i cap a caseta amb 50km al sac i un munt de corriols.

text: Ivan

fotos: David

 La Guàrdia per La Pobla 3D

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.