3-Gener 2014  a Sant Pau de la Guàrdia i el Corriol de la Font del Ferro

Bttrus: Jose G, Jose L, Toni R, Oscar A, Miquel i Ivan Llorens

 

 

 

Bttrus are back. Primera sortida de l'any per tal de cremar excessos d'aquests dies i fer una mica d'esport.

Comptem amb la companyia del Sobrat, de l'Infiltrat, lo Sherpa i ve a acompanyar-nos el Miquel, seguidor del Bttrus del face i que ens volia conèixer. Tot just abans d'arrencar, es presenten el Maki i el Merengue i els que no estem en forma pensem “merda, acaba de pujar el ritme un 20%” Tot i així ens alegrem de veure-ls, que tot i que estan a un nivell superior son bona gent...

Decidim anar a Sant Pau de la Guàrdia pel lloc tradicional, Bohigas, Puig Aguilera i Can Jorba on els dos màquines comencen a marcar distàncies i l'amic Miquel “que també està prou fort” i l'Infiltrat comencen a tirar a un ritme que el Sherpa i el Sobrat no poden seguir i van fent xino-xano fins al camí de Can Tardà. Enfilem la pista del Camí de Maians i prenem el camí cap a Can Maçana fins al corriolet que entra al Celler de la Guàrdia pel darrera.

Esmorzem molt i bo, com sempre, i el Merengue i el Maki tiren pel dret que van tard. La resta fem la tornada tot baixant al Coll del Bruc on anem a trobar la trialera-corriol que baixa a la Font del Ferro, espectacular, i seguim cap a Can Jaume Bruguers tot passant per un altre corriol ràpid per fer el de baixada fins als Masets. Retallem per un parell de trialeres i en un tres i no res ja som a la Pobla de Claramunt.

Tornada pels dipòsits i tot just abans d'arribar a baix el Sherpa trenca a l'esquerra per un petit corriol que acaba en una forta pendent que va a petar a una rasa de mig metre d'amplada que ell salta com si res. L'Infiltrat i el Miquel no ho tenen gens clar de fer el salt i es fan creus amb la facilitat que ho ha fet el mamón del Sherpa “així li va, que cada dos per tres es trenca alguna cosa”

Fem el rec i cap a casa. Alguns ven cansats i d'altres que gaire-be ni han suat...

 

text: Ivan

fotos: Toni, Miquel

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.