7-Maig-2011  Igualada, Tàrrega, Igualada

Bttrus:  Jose G, Xavi, Jose Luis i Ivan

 

 

 

Per preparar l'Anoia Race Tour res millor que fer una ruta llarga i rodadora.

Enfilem cap a Sant Genís i Jorba tot seguin el camí de Sant Jaume pel carril bici i tombem cap al Burro i cap a la pista de clariana amb una bona mitja.

Un cop a Argençola seguim cap a la Panadella i reprenem el "camino" per una pista molt enfangada per les pluges del dia anterior direcció Pallerols.

D'aquí cap a Sant Pere dels Arquells i prenem un corriol força tècnic i empedrat no apte pels que fan el Camí de Sant Jaume amb alforges, aquests tenen una alternativa per asfalt fins a Cervera. A partir d'ara tot es pista plana i baixada pràcticament fins a Tàrrega on ens hi plantem en gairebé 3 hores. Esmorzem d'allò més be al Mobi Dick.

La tornada és un pel més ràpida, uns 20 minuts menys, el més matador es la pujada d'abans d'Argençola, que amb 90 km a les cames fa estralls, només el Merengue sembla que no l'hi hagi afectat la tralla de la ruta i fa una escapada monumental.

D'Argençola a casa per la pista de Clariana i baixada un cop més per Jorba i Sant Genís on el 200 encara tenia ganes de gresca "tot i que diu que no està fort" i protagonitzava algunes escapadetes, anul·lades per la resta als pocs metres.

110km al sac amb una mitja de 20 km/h i amb la sensació d'estar en òptimes condicions per la ART.

text: Ivan

Igualada - Tàrrega - Igualada 3D 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.