5 - desembre-2010  Igualada - Santa Coloma - Igualada

Bttrus:  Jose G, Joan, David, Xavi, Toni, Alberto, Jose Luis, Carlos i Ivan

 

 Imagen 002

 Imagen 006

 Imagen 008

 Imagen 003

 

9 Beteterus decidim plantar cara al fred i iniciem ruta nova.

Encara no havíem anat mai a Santa Coloma de Queralt passant per l'Agulla Grossa i Bellprat, per tant la ruta ens motivava.

Només veient qui venia apuntava a que el ritme del dia no seria precisament lent, el Carlos ve de fer 37é a la cursa de l'esquiador, l'Alberto està en bona forma i el Merengue que les mata callant "o no!! per que no calla ni sota l'aigua", i la resta, el 200 el Maki, el Physio, el David, l'infiltrat i el Sherpa no es queden pas enrere.

1ºC a la sortida però sense aire, per tant de seguida va desaparèixer el fred i es torna a demostrar que el paravents que ens han fet els amics de Tactic funciona al 100%, amb una tèrmica un pel gruixuda i el paravents n'hi ha més que de sobres per fer rutes hivernals.

La ruta no te pèrdua, direcció Bellprat passant per l'Agulla Grossa sense pujar dalt de tot i un cop al castell de queralt seguim fins la ermita de Sant Jaume de Queralt on seguint el camí recte comença un corriol de baixada amb roderes, que fan que s'hagi d'anar molt en compte, que ens deixa pràcticament a Bellprat.

D'allà agafem asfalt i un pel més endavant fem bo el lema dels Bttrus, si no trobem el camí en farem un de nou, no veiem clar d'arribar a Santa Coloma per on anàvem, per tant marxa enrere i provem sort pel camí dels Ferriols, que aquest sí, despres de baixar per una trialera rocallosa, ens deixa al asfalt a tocar del nostre punt d'arribada.

Esmorzem al Restaurant del Ton Tel: 977 88 00 77, on havíem avisat prèviament i ens esperaven amb les botifarres a punt. La nota de l'esmorzar és molt alta ja que relació qualitat preu és immillorable, de ven segur hi tornarem.

Per la tornada decidim baixar cap a Tous passant per Aguiló, comença a ploure...  però no tant com per haver de parar a posar-nos els impermeables, Passem pel pantà de Tous el creuem per fer un corriolet a l'altra banda i anem cap a casa per la variant de Sentfores i per sota la Tossa.

La ruta es un pel dura pels 1.460 metres acumulats però fàcilment es pot fer com a ruta habitual.

Fotos i vídeo: Ivan

text: Ivan

 Igualada - Sta Coloma 3d

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.