19-desembre-2010  Igualada, la font del Bosc, Capellades

Bttrus:  Jose G, Toni, Jose Luis, i Ivan

 

ELS REIS HAN PASSAT PER CASA DELS BETETERUS

Ja tenim demanada la nova càmera de vídeo, a partir d'ara les noves gravacions dels BTTRUS es faran amb la HERO GO PRO HD

I per no perdre'ns també comptarem amb el nou GARMIN OREGON 450

 

Quatre sonats ens reunim a les 9:00h sota un fred polar de -5ºC, als primers metres de ruta el plàstic de les ulleres semblava que s'anés clavant al front del fred que transmetien.

Les primeres imatges del riu Anoia congelat ho deien tot, i com va dir aquell alemà!! "No hase falta desir nada más".

El trak ens l'ha passat un amic del Maki que varen fer amb els amics Esgavellats de Vilanova del Camí, i que en la primera part del recorregut fem el mateix camí que fem habitualment en la nostra ruta cap a Sant Joan de Mediona fins a la Font del Bosc, és allà on trepitgem terra verge per la majoria, que no hi havien passat mai, i ens plantem a sobre de Capellades on fem un corriol bastant bo de baixada.

Modifiquem la ruta per tal d'entrar a Cape a fer un mos i el Sherpa els porta pel corriol que baixa fins a la Font Cuitora i fins al Bar...

Recuperem el trak pujant per la forta rampa del cementiri de Capellades i travessant la Torre i el Xaró tornem a agafar la iniciativa "per que és un pel tard" i tirem direcció dipòsits amb la gairebé ja obligada variant del corriol que travessa el Pujol de la Guàrdia per fer 4 corriols.

Arribada a Igualada pel parc fluvial i amb la sensació d'haver descobert una nova i interessant ruta per fer habitualment.

text: Ivan

 3D

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.