18-novembre-2012  Esgavellats & Bttrus 2012

Bttrus: 22

Esgavellats: 16

 

 

ACCÈS A L'ÀLBUM

Foto199

 Foto202

Foto207

Foto212

Foto213

Foto214

Foto215

Foto216

 

 

 

 esga

22 a 16 no és pas el resultat d'un partit de handbol sinó que va ser el nombre de participants per cada colla, que en ambdós casos va ser força important.

A part dels bttrus ens acompanyen alguns convidats de l'Òdena i bikers diversos que s'apunten a la festa.

Arrenquem cap a Vilanova a trobar a la colla amfitriona i a les 8 arrenquem tots plegats direcció Can Titó.

Cauen 4 gotes...

Aquest cop trien la ruta els amics Esgavellats de Vilanova del Camí, i ens sorprenen ja d'entrada amb un corriol tot just al costat de l'estadi on segurament hi em passat 2.000 cops pel davant i mai l'havíem fet i es força entretingut.

Sortim al camí de Can Bernades i el fang comença a fer males passades a tothom, algú fins i tot col·lapsa les rodes i te problemes per continuar. Anem a petar rere Montbui poble i el grup s'ha estirat molt i molt i fem un reagrupament.

Un grupet decideix no seguir pel darrera de la Censada i tiren per la cara Nord. La resta seguim pel darrera fins la trialereta que uneix les dues bandes "que algun dia haurem de batejar"

Tirem fins dalt del Coll de la Portella i fem el segon reagrupament. Aquests Esgavellats estan molt forts i marquen un ritme diabòlic que fa que el grup s'estiri constantment.

Aquí ens tornen a sorprendre amb el millor del dia, un corriol de traca i mocador de gairebé 4 km i mig que pocs bttrus coneixíem. Ple de pujades i baixades, algun tros tècnic, alguna trialera impossible i trams ràpids. Fem un reagrupament per punxada del Descender i eufòria general per lo maco del corriol i l'entorn que és preciós.

Decidim no allargar la cosa, que hi ha gana, i retallem camí per culpa del fang per anar directament al Racó de Carme per fer el merescut àpat.

Per variar fem Botifarra amb cansalada a la brasa i tot i que som 38 la cosa va força ràpida, fem una mica de sobretaula i al sortir, gairebé la meitat decideixen tirar pel recte degut a l'hora que era i per no castigar-se més amb el fang.

Gran error, ja que la tornada per camí a part de més curta va ser entretinguda pel camí dels Moletons i algun corriol empedrat.

Arribant a Can Titó ens acomiadem del Felipe "Sherpa dels de Vilanova" i del grup que quedava i anem a fer un refresc a Cal Font.

Cal agrair a l'Albert Saumell i als Esgavellats aquest dia d'agermanament entre colles i a la organització de la ruta i de l'esmorzar. Queda pendent per la nostra part el partit de tornada, que serà difícil de superar.

text: Ivan

fotos: Ramón

vídeo: Ivan

Esgavellats - Bttrus 2012 3D

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.