18 de Maig de 2014 Corriols per Santpedor

Bttrus: Jordi V, Xavi P, Oscar Z, Alex D, Carles G, Roger G, Rossend B, i Ivan Llorens

 

L'ÀLBUM COMPLERT AQUÍ

 DSCF0331

 DSCF0334

DSCF0340

DSCF0344

DSCF0346

DSCF0347

DSCF0349

DSCF0353 

 

 

 

 

 

 

La última gran corriolada del calendari no ens ha deixat indiferents. La ruta l'ha preparat Xavi Pagès i el paio s'ha lluït.

El difícil ha estat tocar pista per que de corriols ens n'hem fet un fart, i de qualitat. A partir de la experiència d'aquest any en aquesta comarca veïna de l'Anoia, que hi hem anat 3 cops, molt respecte pels veïns, que tenen un "savoir fer" a l'hora de traçar els senders que un s'ha de treure el barret per la varietat i la quantitat d'aquestos.

La ruta en sí ha estat el típic trenca-cames de puja i baixa, cops de cul per fer rampes curtes i llocs força tècnics amb roques i tallats que feien les delícies dels descenders.

Als pocs km d'arrencar, tenim un petit ensurt de la ma del Litus, que extranyament es fot de cap pujant per un camí empedrat i es fa mal a un genoll. Poc o molt pot continuar però avui no era el seu dia i com que no en té prou emb el primer pinyu el paio va i hi torna... amb tanta mala llet que es fa una ma pols i no pot agafar el manillar. Tot i això ens segueix xino xano i patint, cosa que aprofita el desaprensiu del Buxa per passar-lo a una rampa de pujada i fer-se una foto per que quedi constància de que un dia va poder amb el Litus a una pujada...

En fi, aquesta no seria la única fava del dia, ja que de 8 que enàvem, 6 varem anar a comprar parce.les "com diu l'amic Naca" i em d'agraïr que cap d'elles amb conseqüències greus. El segon a caure va ser el Roger, que en una trialera de roca es va distreurer amb una mosca que passava i es va fotre de cap, després tots, el descender inclòs, vam patir caigudes o descavalcades, totes molt suaus i no gaire espectaculars.

Es van salvar de la desfeta el Sr. de la Coixa i el Buxa, la resta tots vam llepar.

Després d'esmorzar el Litus veient que el dolor a la ma no afluixava demana al Roger per tornar al cotxe i finalitzar la ruta i no s'hi pot negar, es son pare...

Per cert, l'esmorzar va ser per tirar coets. El lloc triat és a Cal Segudet, a Castellnou de Bages, Telf: 938 32 02 49 "per si voleu reservar". on ens van fer unes botifarres, amb cansalada i xai la mar de bo, a part, l'entorn on és el restaurant, la terrassa i tot plegat fa que costi molt tornar a agafar la btt de lo bé que s'hi està. L'atenció de la mestressa i dels cambrers un 10, per tant no ho dubteu ni per un moment, si feu aquesta ruta s'hi ha d'anar si o si.

Un cop menjats i beguts, proseguim amb més del de sempre, corriols i caminets i gairebé zero pista. Aquesta és la tònica de les rutes amb D.O. de Bages, que al igual que estan començant a fer coses series fent uns vinets la mar de competents, també cal donar-los la denominació d'origen per aquest meravellosos senders que tenen per la zona.

Al final de la ruta

text: Ivan

fotos: Ivan

 

 Santpedor 3D

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.