31-març-2013  Corriols a Sant Joan de Mediona

Bttrus: Jose G, Jordi R, Oscar Z, Xavi P, Enrique O, Pepe H, David Ch, Manolo i Ivan Ll.

 

 

P3310010

P3310007

P3310004

P3310003

 

 

 

Una nova ruta bttera de la mà del Violineru i el de la Coixa que transcorre al terme municipal de Mediona, a la part més septentrional de la comarca de l'Alt Penedès.

És una ruta corriolera basada en la “Senglars de Mediona” amb la introducció de dues petites variants.

Sortim a les 9h del matí, vuit bbtrus i un rovellat de les piscines de Sant Joan de Mediona direcció al cementiri per escalfar una miqueta abans de començar ja que el vent fa de les seves.

Anem fent pista i corriolets tranquil·lament fins a fer la primera variant d'aquesta ruta, dos corriols espectaculars de pujada que passen per les cases d'Orpinell amb runes. D'aquí continuem fent corriols pel bosc de la Soterrada fins arribar a la Font del Bosc on parem a esmorzar a Cal Maristany ja que a més d'un ja feia estona que li roncava la panxa.

Agafades forces, continuem aquesta fantàstica ruta i ens dirigim cap Pinedes d'Armengol fent la segona variant del dia per un corriol llarg d'alló més variat. De Pinedes pugem per pista fins dalt a la Serra d'Orpinell amb una escapada en solitari del Sherpa forçada perquè alguns membres del grup ja començaven a estar fins al barret de les seves brometes en ruta.

Continuem per la Serra de Feixes fent més corriols, en especial un molt llarg de baixada on el Bulldozer fent honor al seu nom, posa al límit la seva Ibis.

Més tard, enfilem cap a la Secanella on des d'allà farem el segon corriol més llarg de la sortida que ens deixarà a Can Jombo. A la part final d'aquest corriol anant a tot gas!, el Sherpa i el De la Coixa acaben en una regata cosa que fa que el Bulldozer que venia amb el ganivet entre les dents, acabi fent un volta de campana sense cap conseqüència. D'aquí continuarem vorejant la riera de Mediona fins arribar a destí. En definitiva, si voleu fer corriols, no tots de baixada es clar, aquesta zona és ideal!!

 

text: Xavi P

fotos: Jordi R

Vídeo: Ivan

Corriols a Mediona 3D 

 

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.