21-03-2010  Corriols per Colbàs

Bttrus:  Josep Mª, Martí, Jose G, Xavi, Pere, Alberto, Josep i Ivan

 

 

BTTRUS CURRIULERUS

 

El nen

El Maki

El 200

El Truji

L'Ave

El Josep

El Sherpa i el Nen concentrats

El Traca

SI !!! és el 200 baixant una trialera!!

 

Brutal sortida per Collbàs, amb 12 quilòmetres de corriols.

I no uns corriols qualsevol, sinó d’aquells malparits que et fan suar la cansalada, amb trialeres descomunals i rampes d’agafar la bici a coll i grimpar a peu.

Sortim a l'hora habitual de l'hivern, tot i que estrenem primavera, i sense complicant-se la vida tirem directament cap a la Pobla de Claramunt pels horts de Vilanova i cap al "Xatarreru", fins el Cau de l'Ais on esmorzarem per agafar forces, que bona falta ens faran.

Un pic acabem, el Pere que avui feia de sherpa, ens sorprèn amb el coneixement d'un corriolet dins mateix de la Pobla i que empalma a camí cimentat que puja al castell.

Rampa rera rampa pujem fins dalt de tot, i enfilem cap a la Serra de la Guàrdia per un primer corriol de baixada d'un parell de webs seguit d'una rampa empedrada nomès apta per valents, on la majoria vam optar per fer a peu. Aquesta ha estat la tònica general de tota la sortida, un trencacames sense fi, on el Sherpa i el Truji han demostrat les seves virtuts baixant trialeres impossibles.

Una hora i mitja des de La Pobla fins als dipòsits de Vilanova "6 km", això ho diu tot.

Allà mateix, als dipòsits, el Nen i l'Ave diuen adeu que fan tard i es perden la part més dura de la ruta, ja que els propers 5 km de corriols eren de grimpar i amb poques baixades.

Ens ha sorprès gratament la evolució del 200 als corriols i trialeres, que lluny de negar-se a provar-ho ho a baixat gairebé tot, a veure si el Merengue n’aprèn i l’hi segueix les passes. Felicitats Xavi.

Abandonem la Serra de Collbàs per un corriol que ens deixa a la pista de la Llacuna, tirem direcció Montbui i anem a reomplir líquids a les Moreres, ja que anàvem un pel d'hora.

A Igualada per asfalt, i desprès de només 27 km però molt i molt intensos anem a reposar les cames, que avui han patit de valent.

fotos, vídeo i text: Ivan

 

Aquest IBP no demostra la duresa de la ruta, ja que el GPS interpreta els trams que anàvem a peu com parats.

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.