6-Maig-2012  Corriols a Carme i Tous

Bttrus:  Jose G, Xavi, Jordi V, Toni i Ivan

 

P1010379

P1010378

P1010381

P1010388

P1010389

P1010383

P1010387 

 

 

Ruta força corriolera la proposta pel Descender.

Es trobem a les 8:00 on sempre amb una cara nova del club, en Toni, que ve a estrenar-se amb nosaltres des de Sant Quintí de Mediona.

No tenim clar cap a on tirar i comencem a pedalar direcció Montbui amb la idea de fer l'Agulla Grossa, però el Descender s'amotina i diu que no, que cap a Carme a fer corriols i qualsevol l'hi diu que no...

Fora conyes, la idea de fer corriolets nous sempre és benvinguda, per tant fem via cap a Can Titó i per la Serra de la Guàrdia on fem el primer tastet per un corriol amb alguns graons un pel tècnics però apte per a tothom.

Sortim a Les Garrigues i fem el segon sender, força ràpid i sinuós. Al ser bastant d'hora el Jordi ens diu d'anar a fer uns bams que hi ha per la zona per agafar una mica més de gana i realment son genials, la zona és preciosa i molt entretinguda.

Tirem un parell de km per asfalt fins a Carme i esmorzem a Cal Marcet.

La segona part de la ruta serà la dura. Sortim direcció Collbàs i coronem en un tres i no res. Seguim pel corriol que va paral·lel a la Serra i anem a buscar el camí vell de la Llacuna per tal de fer el millor corriol del dia, el de Sant Joan, de fet no tenim ni idea de com s'anomena el corriol que es podria dir el "Tresserres" pel nom del coll on comença, "Sant Joan" pel bosc que travessa, "el de la Fou" per va a petar a prop del saltant d'aigua... en fi que cadascú l'anomeni com vulgui, el que importa és que és molt llarg, ràpid amb zones trialeres i la vegetació és molt tancada, sembla que hagin fet un túnel per que hi passem nosaltres.

Un cop a camí i farts de senders tirem pel dret "evitant l'asfalt" fins a casa i amb la sensació haver "currat" com animals ja que els senders peten molt. 

text: Ivan

fotos: Xavi, Jose

Corriols a Carme i Tous 3D 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.