17-Octubre-2010  Corriols a la Roca del Vallès

Bttrus:  Josep Mª, Nani, Jose G, Xavi, David, Joan, Pere, Futi, Richard, Alberto i Ivan

La Roca en Bike: David, Pere

 

 

TOTES LES FOTOS AQUÍ 

MÉS FOTOS AQUÍ

BTTRUS & ROCA BIKE

 

 Imagen 006

 

 Imagen 016

 

 Imagen 024

 

 Imagen 032

 

 BTTRUS & ROCA BIKE

ESPECTACULAR ruta la que ens han muntat els amics de La Roca en Bike, de la Roca del Vallès.

Abans de comentar la ruta en sí, els volem agrair la hospitalitat, la simpatia i el bon rotllo que desprenen tots i cadascun dels membres d'aquest club que ens van ensenyar el bo i millor de la Roca i del Parc Natural.

No ens estranya que La Prehistòrica tingui milers d'adeptes cada any, els corriols per on ens varen fer passar son de traca i mocador, segons alguns bttrus és la millor ruta que han fet mai i això ja diu molt.

En només una horeta de cotxe ens plantem a la Roca del Vallès on ens esperen els Roquerols, fotia un fred d'escàndol i per primer cop des de l'hivern passat trobem a faltar la màniga llarga.

Cafetó abans de sortir i deixem el poble per uns rampots que ens fan oblidar el fred de cop

Només agafar camí ja ens plantem a un corriol curt de baixada que ja ens posa la "gallina de piel" de "lo guapu" que era i feia preveure que seria un dia especial...

Tot seguit més i més corriols, tant de pujada com de baixada, tots ells al·lucinants, plens de corbes ràpides i de passar molt a prop dels troncs dels arbres.

Al no tenir gaire altura, pràcticament no varem pujar més amunt de 400 metres, la constant del dia era de pujar i baixar, guanyàvem altura per tal de buscar un altre corriol que ens deixaria la boca oberta altre cop.

Hi va haver força patacades, el Sherpa per 2 cops, el Pere, el Nani i per part dels Roquerols en Xavi, cap d'elles sense majors conseqüències.

Parem a esmorzar a Sant Carles on per ser 23 i tenir el restaurant bastant ple, van anar força ràpid, tot molt bo i be de preu.

Fem les fotos de rigor de ambdues colles i seguim guanyant alçada per tornar a per més i més corriols, tants i tant bons que la tensió acumulada degut a les velocitats de pas que tenien a més d'un l'hi feien mal els braços a l'endemà.

Cap al final de la ruta tenim l'ensurt del dia i ens adonem que ha saltat un GPS i l'amic Esteban sense pensar-ho va resseguir tot l'últim corriol fins dalt de tot i el va trobar, que ja és fort, per que la vegetació dels marges i arreu no ho posava del tot fàcil... gràcies mil...

Arribem al final de la ruta uns per asfalt i altres per l'últim corriol, que diuen que era el més espectacular del dia "per fer-nos dentetes" i titu cap Igualada.

No tenim paraules per agrair als amics de La Roca en Bike per mostrar-nos casa seva i per tal i com van organitzar que cap Bttru despistat es perdés. Son tots uns tios de puta mare...

Ara ens toca a nosaltres buscar una ruta a casa nostra que estigui a la altura de la que ells ens han muntat, que de ven segur la trobarem i esperem impacients que vinguin algun dia.

 

fotos: Benito i Ivan

vídeo: Ivan

text: Ivan

Per petició expressa dels companys de La Roca en Bike no penjarem el trak fins passat la Prehistòrica 2010 per tal de no afectar els camins per on passarà la pedalada.

 La Roca del Vallès 3D

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.