9-juny-2013  Corriols a la Roca del Vallès

Bttrus: Xavi M, Jordi V, Joan M, Enrique O, Josep R i Ivan Llorens

 

 

 

 Corriols a la Roca del Vallès 3D

 

 

Aquest diumenge la ruta per La Roca del Vallès va estar força bé "malgrat tot". El Physio, que ja anava tard, agafa una sortida equivocada de l'autopista i es lia... Després d'aconseguir finalment arribar a La Roca no hi ha manera de trobar la resta del grup que l'esperen al camp de futbol. Sort que no van quedar a Barcelona, sinó encara donaria voltes ara! Tot això endarrereix la sortida tres quarts d'hora.

Els primers 15-20 km de la ruta son decebedors i sembla que no avancem; quasi tot pista, asfalt i algun corriolet curt. Ens anem mirant amb la por de repetir una ruta com la del Corredor. El Descender va fent que no amb el cap i va dient "quina ensarrona!".

Però després d'esmorzar tot canvia. Comencem a enllaçar un corriol després de l'altre, amb la sensació que el viatge i l'esforç ha valgut la pena. Alguns corriols són ràpids i divertits i d'altres més tècnics. Cap el final de la ruta ja estem força trinxats i ens falta aigua.

Quan estem ja a prop de La Roca al Physio se li torna a anar l'olla i aconsella deixar de seguir el track, per arribar abans al destí. Això fa que ens desorientem i acabem mig perduts a prop de l'arribada. Definitivament avui al Mas se li ha girat el cervell!

Per sort trobem una font on podem beure i menjar una mica. Al cap de poc arribem a La Roca, sobre les 14:30h i anem a fer unes birres, patates i olives; ben merescudes! Bona mitja ruta, bon dia i bona companyia! Que més es pot demanar?

.

 

text: Joan Mas

vídeo: Ivan

 

 

 

 

 

 

 

 
 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.