30-juny-2013  Corriolets a prop de casa

Bttrus: Xavi M, Jordi V i Ivan Llorens

 
 

 Corriols_Portella_Collbas 3D

 

 

Cap de setmana de divisió als bttrus, per una part el Physio, El de la Coixa i el Sal decideixen anar a resseguir l'anbaso de St. Feliu Sasserra i per l'altra el 200, el Descender i el Sherpa en fem una a prop de casa i plena de corriols.

La ruta triada pel Sherpa ens porta per la vessant esquerra de la Censada fins a la trialera que comunica amb el camí vell de la Llacuna. El Descender tot i que diu que no està en forma, imposa un ritme demolidor i tant jo com el 200, que ens costa més d'escalfar les cames, suem la gota gorda per seguir-lo.

Tot just al Coll de la Portella agafem el corriol de l'esquerra "el de baix" direcció Collbàs que és força exigent i ràpid, amb constants canvis de ritme i trencador. Allà el Sherpa agafa la iniciativa i imposa el seu ritme de corriols, que implica anar fent parades per tal de no perdre la resta. Que el Jordi no em pugui seguir per corriols no és normal, de ven segur quan deia que no estava en forma era ven cert. En quant al 200 anava prou calent, al principi el Descender era el que anava a fons i ara el Sherpa més del mateix, menys mal que s'ho estava passant teta als corriols i això compensava.

Un cop a la roca que marca el fi de la Serra de Collbàs, ens hi enfilem a peu, uns 50 metres amunt, i fem el sender passa per sobre de la carena de Serra, que a diferència del primer, no és tant exigent però si molt i molt xulo.

Baixem fins la Mare de Deu de Collbàs i ja, tret d'un corriolet, anem per pista fins La Pobla, al Cau de l'Ais a esmorzar amb la sensació d'haver fet tota la feina del dia en només dues hores i poc.

 

 

text: Ivan

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.