09-05-2010  A Castellfollit per Servitge i tornada per la trialera del Calvari

 

Bttrus:  Jose G, Xavi, Jose Luís, David, Joan, Toni i Ivan

 

 

 Imagen 002

 Imagen 012

 Imagen 004  Imagen 005  Imagen 006

 

 

Davant la amenaça de pluja imminent encaminem una clàssica volta cap a Castellfollit.

8:00, sortim cap a Can Roca amb un cel ple de núvols carregats d'aigua que feien pensar que ens mullaríem de ben segur.

Trenquem a mà dreta i anem a buscar un corriol que es va fer a la cursa dels esquiadors de 2008 prop d'Òdena, i tot just a les primeres pujades el David trenca la cadena, al sherpa en un temps quasi record la repara... massa ràpid i tot ja que no va passar bé la cadena per la primera rodeta del canvi i tornem a desmuntar per tornar a muntar.

Fem 200 metres i tota la feina anterior a fer punyetes, ja que el canvi li fot una estrebada amb tanta mala llet que peta la pota que subjecta l'SRAM 7.0... l'hi posem pinyó fixe i apa, cap a Òdena i per asfalt cap a casa, aquest dia no era el d'en David.

Passem del corriol que es fa tard i seguim cap a Can Brunet i el pujadot cap a Can Servitge on ens separem del Merengon, que anava de tarda a currar, i agafem pista i ja fins a l'esmorzar, aquest cop Al Centre, molt bé per cert i barat.

  La tornada decidim fer-la per pista fins als ventiladors on ens trobem a una representació dels Catacraks de la Mancomunitat i aprofitem la avinentesa per que ens facin unes fotos amb les equipacions noves i petar la xerrada.

Tirem cap la trialera del Calvari on el 200 ens va tornar a sorprendre a tots amb un habilitat innata baixant com si ho hagués fet tota la vida, a veure si algun merengue pren nota.

El Sherpa per variar es fot de cap a la trialera i al lloc de sempre "sense conseqüències" i cap Igualada sense pluja ni mullar-nos... quina llet!!

fotos: Ivan

text: Ivan

 3d

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.