10-Abril-2011  Castell de Boixadors

Bttrus:  Jose G, Alberto, Jordi, Xavi, Jose Luis, Toni, Pere, David i Ivan

 

 

 Descender on the run

 El merengue que no ho veia gaire clar

 P1000110

 P1000108

 St. Pere Salavinera

 P1000123

 kemako!

 

 

Impressionant ruta la proposta pel Traca i dissenyada entre el Sherpa i el Descender, en que a la anada aprofitem part del traçat de l'Anoia Bike Tour fins a Sant Pere Sallavinera i la tornada per pista.

Comencem a pedalar ven d'hora, a les 7:00 i per Can Roca direcció als molins fent així la primera part dura de la ruta.

Un cop passat el calvari trenquem direcció a Mas del Tronc on fem el primer corriol que ens deixa a la pista de Sant Martí de Maçana, una mica més de pista i un altre corriol seguint el torrent de Can Mates, tot de pujada.

A partir d'aquí entre pista i un altre corriol aquest si, de baixada, ens plantem a Seguers.

Seguim per pista fins a Sant Pere Sallavinera on parem a esmorzar a La Pala Tel: 938 698 828. Ens anirà força be de carregar energia ja que la part dura venia a continuació.

La pujada al Castell de Boixadors és intensa, amb unes rampes cap al final que deu n'hi do. Un cop dalt, fotos de rigor i "tachón" del merengue a la resta, que el tio no se'n perd una.

La tornada, per no fer-ho massa dur, la fem per pista. Com que pràcticament no te pèrdua i a falta d'uns kms per coronar els molins, comença la inevitable cursa per ser el primer.

L'Alberto que està entrenant per fer la quebrantahuesos 2011 imposa un ritme diabòlic que només pot seguir el Merengue, i tot i així, el que mai calla, no l'hi aguanta el ritme final i l'Alberto se'n va tot sol.

En tercera posició el Maki, després de deixar al Sherpa K.O. que arriba quart, a la seva roda entra el David "sense dopping", 5é el Pere, que tot i no tenir ritme de sortides està fet una fera, seguidament el Descender, al que l'hi quedava d'allò més be el culotte beteteru, i en 8é i 9é lloc el Toni i el 200 força conservadors.

La baixada fins igualada pel mateix camí de pujada i encara ens varen sobrar uns minuts per fer uns refrescs i birretes i comentar la ruta.

No disposem del trak degut a un error en el GPS, si la voleu fer haureu d'esperar a la propera edició i venir amb nosaltres.

78 km, 1.630 metres acumulats

 

Fotos: Toni

Text: Ivan

Vídeo: Ivan

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.