29-Gener-2012  Igualada - Ca n'Aguilera - Igualada

 

Bttrus:  Jose G, Xavi, Joan, Alberto, Xavi P. i Ivan

KPdalin: Oscar, Joan G, Celestino, Jordi J, Ramon, Pep, Mamarrachu,

Josep F, Xato, Joan P i Jordi F.

 

 IMAG0135   IMAG0136

 IMAG0141

 IMAG0138

 IMAG0142

 IMAG0137

 IMAG0143

 IMAG0144

 IMAG0147

 

Els amics dels KPdalin de Capellades ens han preparat una ruta pels seus dominis, i no s'han quedat curts...

6 bttrus desafiem les baixes temperatures d'aquest diumenge i sortim cua entre cames "que fem tard" cap al "Xatarreru" i al camp de futbol de la Pobla de Claramunt, on em quedat amb els KPdalin.

Com que sabem que estan molt forts físicament la tàctica és arribar 5 minuts tard i així es refreden i no ens matxaquen d'entrada. Conyes a part, els 4 bèsties d'aquesta colla no hi eren, cosa que era d'agrair. Tot i així tots ells estan en molt bones condicions, especialment el Joan García, que als seus 58 tacos fa literalment enveja de lo fort que està el tio.

Gran cagada del Sherpa, que porta la càmera al manillar per fer un bon vídeo i es deixa la tarja SD "un altre dia serà"

Com a premi per arribar tard, ens porten cap a unes rapes de pujada, uns 4 km, alguna amb un 21% i un promig del 11%, n'hi diuen la Pera Valls.

Decidim acabar de pujar per corriols, aquest ja l'havíem fet però mai en aquest sentit, el sender és preciós, de bosc tancat, ràpid i combina pujada i baixada sense cap rampa bèstia. Sortim a la pista del Pi Gros i un cop dalt, reagrupament i trenquem a dreta direcció Camí de Ca n'Aguilera.

A mitja pujada el Sherpa te un problema de frens "queda frenat" i juntament amb l'Oscar es queden enrere per reparar l'averia i la resta tiren pista i corriol avall, un de ven ràpid i amb un reguerot al mig que més val anar en compte de no fotres dins si no es vol tenir un ensurt.

Just abans d'arribar al bar per esmorzar, els dos de l'avaria atrapen al grup i com que s'ha fet un pel tard deixem l'última trialera per tirar directament per pista.

Fem l'àpat al Bar el Jardí de Ca n'Aguilera (tels: 93 776 13 55-615 14 58 37) on tot i se 16 i sense avisar, en Ramon i la Tere ens donen de menjar a tots i força be a base de botifarres, cansalada, seques i patates, amb un preu correcte.

La cosa s'allarga un pel més del normal i canviem la ruta prevista de la tornada "que seria fins a miramar" i pugem directes per pista. D'entrada i en fred, un parell de km de pujades de entre el 13 i el 17%, mal de cames... ufff

Un cop a la Serra de la Tardana, la baixada, per un corriol "trialeru" de traca i mocador. Un trocet més de pista i el segon corriol "aquest ja el coneixiem" que ens deixa a la pista dels Masets.

Gaaaaaassss cap a la Pobla de Claramunt i comiat general entre colles.

Tirem pel dret "xatarreru"  i cap a casa.

Volem agrair la paciència del KPdalin que es van haver de esperar de valent mentre reparaven l'avaria del dia i per l'incident de la càmera. I com no agrair-los el gran dia de btt que ens van donar i ensenyar-nos un pel més la nostra comarca.

Han posat el llistó ven alt per quan els convidem nosaltres, però estarem a l'altura.

 

text: Ivan

fotos: Ivan

 Can Aguilera 3D

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.