15-setembre-2013  BTTRUS vs TRILLACAMINS

Bttrus: Marçal, Jose Gal, J.L Gasco, Xavi P, Enrique, Oscar A, J.M. Balcells, Xavi M Jordi V, Oscar Z i Ivan Llorens

Trillacamins: Jordi Andrés, Joan, Josep, Jordi D i Norbert

ECO's: Alejandro, Toni F, Alex A, Jeroni A, Ramon T.

 
 

L'ÀLBUM DE FOTOS SENCER AL FLICKR

EL VÍDEO

 IMG_20130915_084952

 IMG_8271

 IMG_8281

 IMG_8287

 IMG_8294

 IMG_8297

 IMG_8307

 IMG_8328

 

 

  nuevo-1

Tal com vàrem quedar, aquest passat diumenge 15 de Setembre es dugué a terme la sortida conjunta de btt amb els Trillacamins per la comarca de l’Anoia.

Sortim del punt de trobada que era al complex esportiu de les Comes, amb 10minuts de retard ja que hi va haver un parell de bttrus despistats que van fer tard. Gaudim també en aquesta sortida de la companyia de quatre “Hombres de Negro", companys dels ECO.

Així doncs, comencem la ruta direcció al camí antic de la Llacuna fins arribar al creuament de la carretera, passat la Censada on fem el reagrupament.  En aquests primers km es fa evident la joventut de dos Hombres de Negro que van molt i molt sobrats. Tot seguit, disfrutem del primer corriol del dia, tot un clàssic, el corriol de la fou, on en Bulldozer fa les primeres presses amb la Go Pro.

Més tard, fem una ràpida parada al mirador de la Fou on fem una foto i gaudim de l’espectacle d’un funambulista  que ens posa l’ai al cor.

D’allà enfilem camí a l’agulla grossa per la cara Nord, el terreny està encara un pel humit i disposem de bon grip malgrat que al arribar al segon corriol del dia, aquest de pujada, els ensenyem als Trillacamins que per aquí a la comarca també tenim corriols d’aquells que fan esbufegar fins i tot als que estan més forma. És un sender  amb bastant pendent i força trenca-cames, plagat de pedres i  vegetació però que ens duu quasi fins al capdamunt, el punt més alt de la ruta, l’Agulla grossa, a uns 830m d’altitud. Allà per sorpresa de més d’un, ens esperen el Sherpa, el Sobrat i el Josep Mª, que han pujat amb 4x4 per a fer l’avituallament del dia amb refrigeris i fruits secs per a tothom, tot un detall.

Un cop esmorzats, ens llancem com coets pel  tercer corriol del dia, el més llarg i divertit de tots, amb trams més tècnics i d’altres més ràpids que ens fan acabar amb un bon somriure a tots plegats. Aquest corriol finalitza a la pista que ens porta fins a Can Aubareda. Allà dissimuladament, desapareix El de la Coixa que pateix de mal d’esquena i sabia que ara tocava pujada fins a Ca l’Amigó. Un cop arribats allà, sols en resta anar a trobar l’últim corriol del dia, el de La Portella. Aquest consta d’una mica de tot, pujada, baixada, trams ràpids i d’altres tècnics i sobretot de bones vistes amb molta vegetació. A més d’un  ja se l’hi comença a notar el cansament després de fer un corriol tan llarg. D’aquí fins fins al final de ruta, poca cosa més. Només donar les gràcies al Maki, 200 i Merengue per l’organització del track.

Però aixó no acaba aquí perquè a les magnífiques i modernes instal·lacions de Les Comes, disposem de servei de dutxes i com a cirereta del pastís, al lloc de sortida de sempre, el garatge del Sherpa, apareix en Norbert que no havia pogut arribar a l’hora de la sortida per assumptes personals però que de cap manera s’ha perdut el dinar, és un home de paraula. Així doncs, ens tenen preparada una gran taula per l’ocasió on gaudim d’un fantàstic dinar on no falta de res, cerveses a doju, vi de varis tipus, aperitiu i un assortiment de carns a la brasa per a tots els gustos.  Per postres, una deliciosa coca casolana de crema regada amb un bon cava.

Sols ens resta doncs, felicitar a tothom que ha fet possible aquesta sortida d’ambdues colles perquè s’ho han currat de valent , pel menjar, pel local, pel track i com no també per tots als assistents que sense ells no hagués estat el mateix.

Moltes gràcies a tots i esperem que hagueu disfrutat d’aquesta diada de germanor de BTT.

Fins la propera!!!

 

Text: Xavi P.

fotos: David, Ivan

 Bttrus vs Trillacamins 3D

 

 

 

 

 
 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.