3-febrer-2013  A Tous per la Tossa i corriols

Bttrus: Jose G, i Ivan Ll.

 

 Corriols per la Tossa 3D

 

 

La primera convocatòria a les 8:00 queda anul·lada per unes fortes ventades que fa que la majoria es tiri enrere. Fem la segona convocatòria via Whatsapp a les 9:30 i només 2 locus fan acte de presència i decideixen fer la ruta tal i com era prevista però sense esmorzar.

Sortim per Vista Alegre  pel camí de Can Lledó i tirem direcció la Penitència, que per variar la fem de baixada i seguim cap a les casetes del Coll del Guix, seguim per asfalt fins a La Caseta i trenquem a esquerra per camí ample tot fent pujada per unes rampes moderades fins a Coll Vic.

Tirem fins a la bassa dels bombers, que hi passarem dos cops avui, i comencem la pujada a La Tossa amb alguna rampa del 18% fins a la torre de vigilància forestal on farem el primer corriol del dia, el de la Serp, força ràpid i no gaire tècnic treien una trialereta molt curta que decidim fer-la a peu per no complicar-nos.

Tornem cap a la bassa i aquest cop tornarem a pujar direcció Ca l’Amigó amb rampetes del 19% fins a tocar la Censada. D’aquí ens dirigim al corriol de Sant Joan “ja que travessa el bosc amb aquest nom” i que ens deixa a tocar de La Fou. Un cop a Tous anem a fer una visita a Cal Paco, mengem 4 fruits secs, un refresc i arrenquem direcció el Pla del Magre per deixar anar una mica d’adrenalina baixant tot folls.

Camí de la Mare de Deu de la Sala i cap a casa amb 44km i 1.000 metres de desnivell+

L’amic Maki feia 3 setmanes que no sortia i ho paga seguint el ritme del Sherpa que comença a estar en forma. “a veure que dura...”

text: Ivan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap.